Samsun’da Okulda Bıçaklı Dehşet: Öğretmen Yaralandı
Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan Atatürk Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi’nde meydana gelen olayda, okuldan atılan bir öğrenci, yanında bir arkadaşıyla birlikte okula gelerek nöbetçi öğretmene bıçakla saldırdı.
Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan Atatürk Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi’nde meydana gelen olayda, okuldan atılan bir öğrenci, yanında bir arkadaşıyla birlikte okula gelerek nöbetçi öğretmene bıçakla saldırdı.
Edinilen bilgilere göre, daha önce aynı okulda başka bir öğrenciyi bıçaklayarak okuldan uzaklaştırılan 17 yaşındaki M.F.C., 16 yaşındaki arkadaşı A.E.K. ile birlikte okula geldi. İkili, üzerlerindeki bıçaklarla bir süre okulun tuvaletinde saklandı. Durumdan şüphelenen öğrencilerin bildirmesi üzerine nöbetçi öğretmen Umut Deniz Mert (52), şahısları okulun koridorunda durdurdu ve dışarı çıkmaları yönünde uyarıda bulundu.
Ancak M.F.C. ve A.E.K., öğretmene bıçakla saldırarak okulun bahçesine kaçtı. Kaçarken de bıçakla tehditte bulundukları iddia edilen şahıslar kısa sürede kayıplara karıştı.
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yaralanan öğretmeni Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri, olay sonrası kaçan saldırganları kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler, Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.