Samsun'da SMA teşhisi konulan 7 aylık Havva için yürüdüler

Samsun'da SMA teşhisi konulan 7 aylık Havva için yürüdüler

SMA hastası Havva bebek için yürüdüler. Samsun'un Bafra ilçesinde, 'Havva gönülleri' adını veren, aralarında çocukların da bulunduğu yüzlerce kişi, yürüyüş düzenledi. Yürüyen grup, 'SMA değil Havva kazanacak' sloganları attı.

Samsun'un Bafra ilçesinde, SMA Tip-1 teşhisi konulan 7 aylık Havva Karataş'ın hayata tutunabilmesi ve tedavisinin yapılabilmesi amacıyla kendilerine 'Havva gönülleri' adını veren, aralarında çocukların da bulunduğu yüzlerce kişi, yürüyüş düzenledi.

Bafra ilçesinde Fatih ve Büşra Karataş çiftinin 7 aylık bebekleri Havva Karataş'a SMA Tip-1 teşhisi konuldu. Havva Karataş'ın sağlığına kavuşabilmesi için kendilerine 'Havva gönüllüleri' adını veren, aralarında çocukların da yer aldığı yüzlerce kişi, akşam saatlerinde yürüyüş düzenledi. Kortej halinde yürüyen grup, 'SMA değil Havva kazanacak' sloganları attı.

İnşaat işçisi baba Fatih Karataş, "Kızım her gün o cihazlara bağlı olarak yaşamasın. Havva'nın sesini birçok insana duyurabilmek amacıyla bir yürüyüş yaptık. Canla başla çalışıyoruz ama daha çok insana ulaşmamız gerekiyor. Herkese buradan çok teşekkür ediyorum. Havva'yı yalnız bırakmıyorlar. Allah rızası için Havva'ma el uzatın" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.