Sandık başında kalp krizi geçirenlerin sayısı 3’e yükseldi

Sandık başında kalp krizi geçirenlerin sayısı 3’e yükseldi

Rize, Trabzon ve Giresun'da sandık başında kalp krizi geçiren 3 kişi hayatını kaybetti. Rize'de AK Parti sandık görevlisi Şeref Kurt, Trabzon’da 75 yaşındaki Aysel Ulusoy ve Giresun'da 85 yaşındaki İsmail Yıldız hayatını kaybetti.

Rize, Trabzon ve Giresun'da sandık başında kalp krizi geçiren 3 kişi yaşamını yitirdi.

Rize’nin Pazar ilçesinde Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için mahallede çay alım yerinde kurulan sandıkta AK Parti sandık görevlisi Şeref Kurt, sandık başında aniden fenalaşarak yere yığıldı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şeref Kurt’a ilk müdahaleyi sandıkta oy kullanmaya gelenler ve görevliler tarafından yapıldı. İhbar üzerine gelen sağlık görevlilerinin kalp krizi geçirdiğini tespit ettiği Şeref Kurt, ambulansla Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Tedaviye alınan Kurt, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

OY KULLANIRKEN KALP KRİZİNE YENİK DÜŞTÜ

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde de 75 yaşındaki Aysel Ulusoy, oy kullanmak için yakınları ile birlikte sandık kurulan Çevreli Camisi’ne geldi.

Seçim pusulasıyla oy kabinine giren Aysel Ulusoy, aniden fenalaşıp yere yığıldı. Görevliler tarafından ilk müdahalesi yapılan Aysel Ulusoy, yakınları tarafından Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Ulusoy, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

85 YAŞINDAKİ İSMAİL YILDIZ SANDIK BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Giresun'un Espiye ilçesinde de oy kullanmak üzere Cibril Mahallesi Kırcaahmetli mevkisindeki köy odasına gelen 85 yaşındaki İsmail Yıldız bir anda fenalaştı.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinde kalp krizi geçirdiği belirlenen İsmail Yıldız, kurtarılamadı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.