Satışları veto etti: Kampa bekliyor

Satışları veto etti: Kampa bekliyor

MKE Ankaragücü’nde teknik direktörlük koltuğuna oturan Kemal Özdeş, görevinin başına gelir gelmez Efkan Bekiroğlu’nun ve Renaldo Cephas’ın takımdan ayrılmasını onaylamadı. İşte detaylar…

Ankaragücü'nde yeni sezona yönelik kadro planlamaları devam ederken, teknik direktör Kemal Özdeş, önemli transfer kararlarına imza attı. Özdeş, Efkan Bekiroğlu ve Renaldo Cephas'ın transfer tekliflerini veto etti.

Viralspor’dan Metiner Erdem’in haberine göre; MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kemal Özdeş, sözleşmesi devam eden tüm futbolcuları 26 Haziran’da başlayacak kampa bekliyor.

EFKAN BEKİROĞLU TRABZONSPOR’A GİTMİYOR

Efkan Bekiroğlu’na başta Trabzonspor olmak üzere Süper Lig kulüplerinden gelen ciddi teklifler, teknik direktör Kemal Özdeş tarafından reddedildi. Özdeş, Efkan’ı kadrosunda tutmak istediği için, 1,5 milyon Euro’luk sözleşme fesih ücreti ödenmediği sürece bu transferin gerçekleşmesine izin vermeyecek.

RENALDO CEPHAS IĞDIR FK’YA SATILMAYACAK

TFF 1. Lig’in yeni ekibi Iğdır FK’nın Renaldo Cephas için yaptığı teklif de Özdeş’in vetosuna takıldı. Cephas’ın takım için önemli bir oyuncu olduğunu belirten Özdeş, "Benim en önemli kozum olacak" diyerek bu transfere onay vermedi.

NİHAD MUJAKİC İÇİN ONAY

Öte yandan, Nihad Mujakic’in ciddi bir bonservis getirmesi halinde Partizan’a satılmasına onay verilecek. Sözleşmesi devam eden Tolga Ciğerci’ye ise ayrılmak isterse "kal" denmeyecek.

26 HAZİRAN'DA KAMPA TAM KADRO

Kemal Özdeş, sözleşmesi devam eden tüm oyuncuları 26 Haziran’da başlayacak kampta görmek istediğini belirtti. Bu kapsamda, Bahadır Güngördü, Ertaç Özbir, Nihad Mujakic, Abdurrahim Dursun, Arda Ünyay, Hayrullah Bilazer, Ali Kaan Güneren, Andrej Djokanovic, Cem Türkmen, Efkan Bekiroğlu, Sıraç, Riccardo Saponara, Enes Tepecik, Renaldo Cephas, Garry Rodrigues, Christian Bassogog, Riad Bajic gibi isimler kampa katılacak.

GENÇLERE ŞANS

Özdeş, özellikle genç oyuncular Sıraç ve Arda Ünyay’ı çok beğendiğini ve gelecek sezon bu oyunculara ciddi süreler vereceğini belirtti.

TRANSFER İHTİYAÇLARI

Özdeş, sağ ve sol bek, stoper, 6 ve 8 numara, bir kanat ve bir santrafor transferi yapılmasını talep etti. Ayrıca, yeni transferlerin bazıları TFF 1. Lig’i bilen, tecrübeli, aidiyet duygusu yüksek, takıma ağabeylik yapacak isimler olmalı.

Öte yandan, Ankaragücü’nün kadrosundaki 8 yabancı oyuncunun sözleşmesi sürerken, 2024-2025 sezonunda TFF 1. Lig’de yer alan takımlar kadrolarında en fazla 6 yabancı oyuncu bulundurabilecek. Bu sebeple, Ankaragücü, kampta belirleyeceği iki yabancı oyuncu ile yollarını ayıracak. Eğer yabancı sayısı 6’nın altına düşmezse, yeni transferlerin tamamı Türk oyunculardan oluşacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.