Savcı Sayan kazandı mı? Savcı Sayan milletvekili oldu mu? Savcı Sayan seçildi mi?

Savcı Sayan kazandı mı? Savcı Sayan milletvekili oldu mu? Savcı Sayan seçildi mi?

Savcı Sayan kazandı mı? Savcı Sayan kaç oy aldı? Savcı Sayan milletvekili oldu mu? Savcı Sayan seçildi mi? Savcı Sayan meclise girdi mi? Savcı Sayan en çok merak edilen isimlerden biri, peki Savcı Sayan meclise girebildi mi? İşte cevabı…

Savcı Sayan kazandı mı? Savcı Sayan kaç oy aldı? Savcı Sayan milletvekili oldu mu? Savcı Sayan seçildi mi? Savcı Sayan meclise girdi mi? Savcı Sayan en çok merak edilen isimlerden biri, peki Savcı Sayan meclise girebildi mi? İşte cevabı… 2023 seçimlerinin en çok merak edilen milletvekili adaylarından olan Savcı Sayan seçildi mi?

SAVCI SAYAN SEÇİLDİ Mİ?

2023 seçimlerinde en çok merak edilen isimler arasında Ağrı Belediye Başkanlığı görevinden istifa edip AK Parti İzmir 1. Bölge 6. Sıra Milletvekili adayı olan Savcı Sayan ve AK Parti Ankara 2. Bölge'den milletvekili adayı olan, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek yer alıyordu. Resmi olmayan verilere göre, Savcı Sayan milletvekili seçilemedi. Osman Gökçek ise Meclis'e girdi.

SAVCI SAYAN MECLİS'E GİREMİYOR

Resmi olmayan verilere göre, AK Parti İzmir 1. Bölgeden Meclis'e 4 vekil gönderebildi. Bu sonuçlarla Savcı Sayan milletvekili seçilemedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.