Seçim sonucunu beğenmedi hüngür hüngür ağladı: İşte o ünlü…

Seçim sonucunu beğenmedi hüngür hüngür ağladı: İşte o ünlü…

Türkiye 28 Mayıs’ta andığa giderek Cumhurbaşkanını belirledi. Sonuçlarla birlikte sanat, spor ve siyaset dünyasının aktörlerinden ardı arkası gelmeyen paylaşımlar geldi. Ünlü oyuncu ise ağladığı görüntüleri paylaşıp ‘benim tuzum kuru’ dedi.

Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu seçimin ardından kendisine gelen mesajlara dair bir paylaşımda bulundu. Ağladığı görüntüleri paylaşan oyuncu, kendisinin ekonomik durumunun iyi olduğunu da sözlerine ekleyerek “siz düşünün, siz kudurun” dedi.

Mahallenin Muhtarları, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, İstanbullu Gelin ve Mucize Doktor gibi izleyici ekranların başına kilitleyen dizilerde oynamış olan Hayal Köseoğlu seçim paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve hayatın gündemi de yakından takip eden güzel oyuncu seçim sonrası ağladığı anın fotoğrafını çekip "Hayırlı uğurlu olsun çatladık patladık" dedi.

hayal-koseoglu.jpg

Hayal Köseoğlu, fotoğrafın arkasından uzun bir yazı yazdı: Yazdığı yazıda şunlara değindi: "Bana çatla patla yazanlar, kudurun, kaybettiniz yazanlar. Size iki çift lafım var; bizim çoğumuzun tuzunun ne kadar kuru olduğunu bilmiyorsunuz. Mesela benim hayatımda hiç geçim sıkıntısı çekmediğimi, iki tane yabancı dilim olduğu için yurt dışında her türlü tutunabileceğimi, dünyanın her yerinde para kazanabilecek bir türlü meziyetim olduğunu, hatta ailem sağ olsun belki hayatımda tek gün çalışmadan bile yaşayabileceğimi..." dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.