'Seçimin daha erken sonuçlanacağını düşünüyoruz'

'Seçimin daha erken sonuçlanacağını düşünüyoruz'

oy verme işlemlerine etkisi olan herhangi olumsuz bir durum oluşmadığını vurgulayan, YSK Başkanı Ahmet Yener gündeme dair açıklamalarda bulundu.

YSK Başkanı Ahmet Yener, oy verme işleminin sona ermesinin ardından Kurul'da açıklama yaptı. Yener, "Kurulumuza şu ana kadar yansıyan ve oy verme işlemlerine etkisi olan herhangi olumsuz bir durum söz konusu olmamıştır. Süreç içerisinde Kurulumuza verilen itirazlar da değerlendirilmiş, ilgili il ve ilçe seçim kurullarına gönderilmiştir. Seçimlere sağduyuyla katılım gösteren seçmenlerimize, Cumhurbaşkanı adaylarımıza, temsilcilere, siyasi partilere, YSK'nın değerli üyelerine, kurulumuzdaki siyasi parti temsilcilerine, kurulumuzun merkez teşkilatında görevli olan personelimize il, ilçe seçim kurulu başkanlıklarımıza, personelimize sandıklarda görev alan tüm görevlilere ve bu süreçte bizimle birlikte olan ilgili bakanlıklarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına, güvenlik görevlilerimize ve süreci baştan beri bizimle birlikte takip eden siz değerli basın mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimlerin, Türk milletine ve demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

Yener, yayın yasağının ne zaman kalkacağına ilişkin soruya, "Birazdan Kurul gündeminde değerlendireceğiz. Sizlere bilgi vereceğiz" dedi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.