Şehidimizin çocukluk hayali yürek dağladı

Şehidimizin çocukluk hayali yürek dağladı

Kuzey Irak’ta düzenlenen operasyonda uğradığı saldırı sonucu yaralanan ve bu sabah hayata gözlerini yuman Uzman Çavuş Alpay Aras’ın çocukluk hayali yürekleri dağladı. Şehidimizin çocukluk hayalini arkadaşı ve akrabası Özay Arslan anlattı.

Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Operasyonu’nda uğradığı hain terör saldırısının ardından ağır yaralanan Uzman Çavuş Alpay Aras, gördüğü tedaviye rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybederek şehit oldu. Şehidimiz hakkında konuşan akrabası, arkadaşı ve kapı komşusu Özay Arslan, şehidimizin çocukluk hayalinden de bahsetti. Arslan, “Şehidimizin çocukluk hayali, büyüdüğünde asker olmaktı” dedi.

alpay-aras.jpg

“EN SON 3 GÜN ÖNCE GÖRÜŞMÜŞTÜM”

Alanya Adres’in haberine göre; Kuzey Irak’ta Pençe Kilit Operasyonu’nda uğradığı hain terör saldırısının ardından ağır yaralanan ancak bu sabah tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybederek şehit düşen Alpay Aras’ın arkadaşı Özay Arslan, şehidimizi anlattı. Çocukluk ve gençlik dönemlerinin birlikte geçtiğini altını çizen Arslan, “9 kardeşli ailenin en küçüğüydü. Çocukluk hayali de asker olmaktı. 2016’da askere gitti. Samsun’da vatani görevini yaptı. Sözleşmeli uzman olmaya karar verdi ve çocukluk hayali olan askerlik mesleğine başladı. Bekardı. Çocukluğumuz, gençliğimiz birlikte geçti. Birlikte okula gittik, birlikte oynadık, birlikte vakit geçirdik. Ekmeğimizi paylaştık. En son hain saldırıdan 3 gün önce telefon ile görüşmüştüm arkadaşımla” şeklinde konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.