Şehidin Adı Okulda Yaşatılacak

Şehidin Adı Okulda Yaşatılacak

Hain darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit olan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar'ın adı yeni eğitim ve öğretime başlayan okula verildi.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

FETÖ'nün darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit düşen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar'ın (44) ailesi, şehidin adının verildiği okulu ziyaret etti.

ÖĞRENCILERLE BULUŞTULAR

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen ve şehit Meriç Alemdar'ın adı verilerek yeniden eğitim ve öğretime açılan ilk ve ortaokula İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı ile gelen şehidin eşi Fadime Alemdar, ağabeyi Deniz Alemdar ve kızı Pelin Alemdar öğrencilerle buluştu.

ÇOCUKLARDAN TEK İSTEĞİM VAR

Öğrencilere öğütler verirken duygularına hakim olamayarak ağlayan Fadime Alemdar, "Çocuklardan tek isteğim onun gibi dürüst, onun gibi cesur, onun gibi çalışkan ve başarılı olmalarıdır. Çocuklardan bu vatana, bu millete, bu bayrağa sahip çıkmalarını istiyorum. Meriç Alemdar gibi olsunlar, kitap okusunlar, spor yapsınlar, korkusuz olsunlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.