Şehirler 2023'e hazırlanıyor

Şehirler 2023'e hazırlanıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, daha yaşanabilir şehirler kurmak amacıyla 'Şehrim 2023' projesini hayata geçirebileceklerini belirtti

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, gazete ve televizyon temsilcileriyle genel merkez binasında bir araya geldi. Kültür Sanat Muhabirleri Derneği ile ortalaşa gerçekleştirilen programda bu konularda yapılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili birtakım açıklamalarda bulunuldu.

KADIN, ÇOCUK, ÇEVRE, KÜLTÜR VE ENGELLİ DOSTU ŞEHİRLER GELİYOR
Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan çevre, şehir ve kültür faaliyetlerine AK Parti olarak ağırlık verdiklerini açıklayarak kadın, çocuk, çevre, kültür ve engelli dostu gibi 5 ana başlık üzerine şehirler kurmak için çalışma başlattıklarını söyledi.  Karaslan, daha yaşanabilir kentler kurmak için uğraşacaklarını kaydetti. 

BAŞBAKAN SANATÇILARLA BULUŞACAK
Karaslan, kültür çalışmaları hakkında ise "Yakın zamanda Başbakanımız Binali Yıldırım ile sanatçılarımızı bir araya getireceğiz. Bir siyasi parti olarak sanata ve sanatçıya daha fazla değer vereceğiz. Sanatı önemsiyoruz. Siyasetçiler olarak sanatçılarımızın önünü açacağız. Sanatçılarımızın sorunlarını çözmeye çalışacağız" dedi.

ŞEHİRLER 2023'E HAZIRLANACAK
Hayata geçirmeyi planladıkları "Şehrim 2023" adlı proje hakkında da bilgi veren Karaaslan,  "Cumhuriyetin kuruluşunun 100.  yılında yani 2023'te şehirleşme açısından güzel projelerimiz var.  Her şehrimizin 2023 vizyonunu alması gerektiğini düşünüyoruz. O şehrin bütün söz söyleyenlerini bir araya getirip şehrin ilkelerini belirleyeceğiz. Vatandaşlarımıza 'siz nasıl bir şehirde yaşamak istiyorsunuz' şeklinde anketler ile soracağız. Bugüne kadar sorulmayanı vatandaşa soracağız" diye konuştu. 

 İBRAHİM ETHEM ÜNAL - OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM- 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.