Şehit Asker Mustafa Yaşar kimdir? Şehit Asker Mustafa Yaşar nereli, kaç yaşında?

Şehit Asker Mustafa Yaşar kimdir? Şehit Asker Mustafa Yaşar nereli, kaç yaşında?

Şehit Asker Mustafa Yaşar son günlerde internette en çok aranan isimlerden biri oldu. Peki, Şehit Asker Mustafa Yaşar kimdir? Şehit Asker Mustafa Yaşar nereli, kaç yaşında?

Şehit Asker Mustafa Yaşar vatandaşlar tarafından arama motorlarında en çok aranan isimlerden biri oldu. Şehit Asker Mustafa Yaşar kimdir? Şehit Asker Mustafa Yaşar nereli, kaç yaşında? Soruları sıkça soruluyor. Bizler de sizler için bu soruların cevaplarını derledik. İşte detaylar…

ŞEHİT ASKER MUSTAFA YAŞAR KİMDİR?

Erzurum'un Pasinler ilçesinde iki aile arasında yaşanan kavgaya müdahale ettiği sırada atılan taşla başından yaralanan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar şehit oldu.

Olay 3 Temmuz 2023 yılında Pasinler ilçesinde meydana geldi. Taşağıl mahallesinde iki aile arasında çıkan kavgaya müdahalede bulunan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı merkez karakolda görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar, arbede sırasında başına isabet eden kaldırım taşı ile yaralandı. Ağır yaralanan Yaşar, Pasinler Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sol gözü görmeyi yetisini kaybeden Yaşar'ın ayrıca elmacık kemiğinde ve burnunda kırık, kafatasında ise çatlaklar tespit edildi. Beyninde su toplaması nedeniyle birçok kez ameliyat olan Yaşar, yaralandıktan 10 ay sonra 2 Mayıs sabahı tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Yaşar’ın 45 yaşında olduğu öğrenildi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.