ŞEHİT İSMİ TAŞIYAN CADDEDE FUHUŞ REZALETİ

ŞEHİT İSMİ TAŞIYAN CADDEDE FUHUŞ REZALETİ

Ulus'ta Ramazan'da da göz göre göre fuhuş rezaleti devam ediyor. Bir şehit ismini taşıyan Şehit Teğmen Kalmaz Posta Caddesi'nde 5'ten fazla hayat kadını, gün boyu fuhuş pazarlığı gerçekleştiriyor. Vatandaşlar şehit ismini taşıyan bir caddede bu rezaletin

KÖŞEYE SANDALYE BİLE KOYDULAR
Muhabirlerimizin görüntülediği fuhuş rezaleti Ulus Anafartalar Mahallesi Şehit Teğmen Kalmaz Posta Caddesi üzerindeki bir devlet kurumu olan PTT ek binası önünde yaşanıyor. Caddeyi mesken tutmuş hayat kadınlarına nedense kimse dokunamıyor. Mübarek Ramazan ayında bile rezilliklerini sürdüren hayat kadınlarının tavırlarındaki rahatlık dikkat çekiyor. Saatlerce ayakta kalan hayat kadınların dinlenmek için sandalyesi bile bulunuyor.

RAMAZAN'A DA ŞEHİDE DE SAYGISIZLIK

Müşterisi çıkan hayat kadınları hemen karşısında bulunan bir otele giriş yapıyor. Bu durum ise otellerin yeterince denetlenmediğini gözler önüne seriyor. Bazı vatandaşlar fuhşun yaşandığı caddenin  'Şehit Teğmen Kalmaz Posta Caddesi' ismini taşımasının şehitlere büyük bir saygısızlık olduğunu belirtiyor. Vatandaşlar ya o hayat kadınlarının oradan kaldırılmasını ya da şehitlerin kemiklerinin sızlamaması için şehit ismi taşıyan cadde isminin değiştirilmesi gerektiğini öneriyor.

 

Fotoaltı: Hayat kadınları kimseye aldırış etmeden fuhuş pazarlığını gün boyu sürdürüyor.


OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

Ulus Anafartalar Mahallesi Şehit Teğmen Kalmaz Posta Caddesi'nde fuhuş rezaleti Ramazan ayında da devam ediyor.  Dur durak bilmeyerek, yetkili makamlar tarafından bir türlü engellenemeyen hayat kadınları, cadde üzerinde bulunan PTT'nin ek binası önünde kimseyi umursamadan fuhuş pazarlığı gerçekleştiriyor.   
RAMAZAN'A BİLE SAYGILARI YOK
Köşe başını mesken tutan sayıları 5'ten fazla olan hayat kadınlarının, rezil fuhuş pazarlığını ve rahat hareketlerini muhabirlerimiz görüntüledi. Giyinişleriyle de bir hayli dikkat çeken hayat kadınları saatlerce PTT'nin ek binası önünde müşterilerini bekliyor. Fuhuş için bekleyen kadınlar, devlet kurumunun yanında beklemelerine rağmen herhangi bir müdahaleyle karşılaşmıyorlar. Mübarek Ramazan ayında bile rezilliklerini sürdüren hayat kadınlarının tavırlarındaki rahatlık dikkat çekiyor. Bazı hayat kadınların dinlenmek için sandalyesi bile söz konusu noktada bulunuyor. Hayat kadınları yoldan geçen oruçlu vatandaşlara da aldırış etmeyerek bir şeyler yiyip içiyor. Müşterisi çıkan hayat kadınları hemen karşısında bulunan bir otele giriş yapıyor. Bu durum ise otellerin yeterince denetlenmediğini gösteriyor.     

FUHŞUN YAPILDIĞI CADDE ŞEHİT İSMİNİ TAŞIYOR!

Ankara'nın en işlek caddelerinden biri olan Şehit Teğmen Kalmaz Posta Caddesi'nden gün içinde yetişkinler kadar aileleriyle birlikte geçen çocuklar da bulunuyor. Yaşanan rezalete şahit olan küçük yaştaki çocuklar, gördükleri karşısında söz konusu kişilerin caddede neden beklediklerini soruyor. Sorular karşısında büyük şaşkınlık yaşayan aileler, çocuklarına ne söyleyeceklerini bilmeyerek kaçamak cevaplar veriyor. İsmini vermek istemeyen bir anne, "Her geldiğimde bu kadınları burada görüyoruz. Neden engellenemiyor" şeklinde sitem ediyor. Çevredeki esnaf da durumdan bir hayli muzdarip durumda. Sıkıntının yıllardır devam ettiğini söyleyen esnaflar, ne yapıldıysa hayat kadınlarının bölgeden kaldırılamadığını kaydediyor. Bazı vatandaşlar ise göz göre göre fuhşun yaşandığı caddenin  'Şehit Teğmen Kalmaz Posta Caddesi' ismini taşımasının şehitlere büyük bir saygısızlık olduğunu belirtiyor. Vatandaşlar ya o hayat kadınlarının oradan kaldırılmasını ya da şehitlerin kemiklerinin sızlamaması için şehit ismi taşıyan caddenin isminin değiştirilmesi gerektiğini öneriyor.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.