Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor

Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor

Bayraktar TB3 Prototip 1 ve Prototip 2 testlerinde yeni başarı gerçekleşti. Selçuk Bayraktar gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Bayraktar TB3 Prototip 1 29.testini, Bayraktar TB3 Prototip 2 beşinci ve altıncı testlerini başarıyla gerçekleştirdi. Toplam uçuş saati 272'yi buldu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar o anları paylaşarak, "Türk Havacılığının Altın Çağı" ifadelerine yer verdi.

İLK KEZ TEKNOFEST’TE SERGİLENDİ

Bayraktar TB3 SİHA, Cumhuriyetimizin 100. yılını taçlandırmak için 3 büyük şehirde düzenlenen TEKNOFEST kapsamında 27 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Havalimanı’nda TEKNOFEST İstanbul’da ilk kez halka açık olarak sergilendi. Ardından Ankara ve İzmir’de yapılan TEKNOFEST’lere de katıldı.

100. YILDA VATANDAŞLA BULUŞTU

Kanatları katlanabilir yapıda tasarlanan Bayraktar TB3 SİHA ve Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, daha önce dünyanın ilk SİHA gemisi olarak adlandırılan TCG Anadolu’nun uçuş güvertesinde İstanbul ve İzmir’de sergilendi. Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniyle yapılan törenlerde de TCG Anadolu’nun uçuş güvertesindeki yerlerini alan Bayraktar TB3 ve KIZILELMA’yı yüz binlerce vatandaş ziyaret etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.