Selim Temurci kimdir? Selim Temurci nereli, kaç yaşında?

Selim Temurci kimdir? Selim Temurci nereli, kaç yaşında?

Selim Temurci son günlerde internette en çok aranan isimlerden biri oldu. Peki, Selim Temurci kimdir? Selim Temurci nereli, kaç yaşında?

Selim Temurci vatandaşlar tarafından arama motorlarında en çok aranan isimlerden biri oldu. Selim Temurci kimdir? Selim Temurci nereli, kaç yaşında? Soruları sıkça soruluyor. Bizler de sizler için bu soruların cevaplarını derledik. İşte detaylar…

SELİM TEMURCİ KİMDİR?

Selim Temurci, 1970 yılında Çayeli, Rize’de dünyaya gelmiştir. Türk siyasetçidir. Gelecek Partisi kurucusudur. Günümüzde, İstanbul milletvekili olarak görev yapmaktadır.

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset ve Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Marmara Üniversitesi Bankacılık bölümünde yüksek lisans ve doktora eğitimini tamamlamıştır. Adalet ve Kalkınma Partisi'ne katılarak siyaset hayatına atılmış ve 3 sene boyunca Kâğıthane ilçe yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur. Ardından 2015'e kadar yerel yönetimden sorumlu il başkan yardımcılığı yapan Temurci, 2015-2018 yılları arasında AK Parti İstanbul il başkanlığı görevini üstlenmiştir. 2018 yılında istekler doğrultusunda istifa etmiştir. Temurci, daha sonra Gelecek Partisi’ni kurmuştur.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.