Serdar Ortaç’a ne oldu? Son hali hayranlarını üzdü!

Serdar Ortaç’a ne oldu? Son hali hayranlarını üzdü!

Ayakta durmakta güçlük çeken Serdar Ortaç’ın sahne görüntüleri gündem oldu. Dansçıların elinden tutarak yardım alan Ortaç’ın o anları ise hayranlarını üzdü. İşte, detaylar…

Zaman zaman sosyal medyada açtığı canlı yayınlarla ve kumar borçlarıyla adından sıkça söz ettiren Türk Pop Müziğinin önde gelen isimlerinden Serdar Ortaç, bu kez de sahne görüntüleri ile gündeme geldi.

haber2-001.jpg

ŞARKI SÖYLERKEN AYAKTA DURAMADI

Bir bacağında rahatsızlık olan Ortaç’ın, geçtiğimiz aylarda yürümekte güçlük çektiği için tekerlekli sandalye kullandığı görülmüştü. Ünlü popçunun şimdi de sahnede şarkı söylerken ayakta zor durduğu görüldü. Görüntüler binlerce kez paylaşılıp gündem olurken, Serdar Ortaç’ın o halini gören hayranları ise ünlü popçunun o anki durumuna üzüldü.

haber1-001.jpg

Öte yandan, Ortaç’ın rahatsızlığı da merak konusu oldu. Peki, Serdar Ortaç’a ne oldu, hastalığı ne? İşte, yanıtı...

haber3-001.jpg

SERDAR ORTAÇ’A NE OLDU, HASTALIĞI NE?

Serdar Ortaç, 2014 yılında Multiple Skleroz (MS) teşhisi aldığını kamuoyu ile paylaşmıştı. Ünlü şarkıcının hastalığı, kariyerini ve günlük yaşamını etkilemiş, zaman zaman sahne performanslarını sürdürme konusunda zorluklar yaşamasına neden oluyor.

MULTİPLE SKLEROZ (MS) NEDİR?

Multiple skleroz (MS), merkezi sinir sisteminin (beyin ve omurilik) kronik ve inflamatuar bir hastalığıdır. Bağışıklık sistemi normalde vücudu enfeksiyonlara karşı korurken, MS'de bu sistem yanlışlıkla merkezi sinir sisteminin dokularına saldırır. Bu durum, sinir liflerini saran miyelin adı verilen izolasyon maddesine zarar verir. Sonuç olarak, sinir iletimi etkilenir ve beyin ile vücut arasındaki iletişimde bozulmalar meydana gelir.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.