Sergen Deveci'ye ne oldu? Sergen Deveci felç mi oldu?

Sergen Deveci'ye ne oldu? Sergen Deveci felç mi oldu?

Baş Belası isimli tiyatro ekibini taşıyan minibüs, geçtiğimiz kasım ayında kaza yaptı. Feci kazada 3 kişi hayatını kaybederken genç oyuncu Sergen Deveci de ağır yaralı kurtarıldı.

Sergen Deveciye ne olduğu merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda 3 kişinin ölümüne neden olan kazadan ağır yaralı kurtulan oyuncu Sergen Deveci'nin sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Sergen Deveciye ne oldu? Sergen Deveci'nin sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde..

Sergen Deveci'nin sağlık durumu ile ilgili arama motorlarında Sergen Deveci sağlık durumu nasıl? Sergen Deveci felç mi kaldı? Sergen Deveci olayı.. sorgulamaları yapılıyor. Sergen Deveci ile ilgili gelişmeleri haberimizde derledik.

SERGEN DEVECİ'YE NE OLDU?
Baş Belası isimli tiyatro ekibini taşıyan minibüs, geçtiğimiz kasım ayında kaza yaptı. Feci kazada 3 kişi hayatını kaybederken genç oyuncu Sergen Deveci de ağır yaralı kurtarıldı. Amasya'daki hastaneden ambulans uçakla İstanbul'a getirilerek ameliyat edilen Deveci, taburcu olduktan sonra fizik tedaviye başladı. Bir süredir ailesinin yanında kalarak tedavi gören Deveci'den güzel haber geldi.

SERGEN DEVECİ SAĞLIK DURUMU NASIL?
Doktorların 1 yıldan önce yürüyemez" dediği Sergen Deveci, herhangi bir destek almadan adım atmaya başladı. Adımların sonunda kendisini bekleyen doktoruna sarılarak hüngür hüngür ağlayan Deveci, o anları Şebnem Ferah'ın "Erkekler Ağlamaz" şarkısıyla Instagram hesabından paylaşarak "Bazen baştan başlamak" notunu düştü.

sergen-deveci-ye-ne-oldu-saglik-durumu-nasil-15597400-5175-amp.jpg

Geçtiğimiz günlerde sağlık durumu hakkında konuşan Sergen Deveci, kaza olduğu anda ayakta olduğu için başını aracın tavanına vurduğunu ve bu nedenle boynunun kırıldığını söylemişti. Kaza anı ve sonrasında yaşananları anlatan Sergen Deveci, şunları söyledi: "Turnedeyiz, her fırsatta uyuyoruz. Ben de araçta uyurken, bir ses duydum; merak ettim ayağa kalktım. Tam o anda çarpışmışız. Ayakta olduğum için kafamı yukarı çarpmışım ve boynumu kırmışım. Çok ilginç, bir insanın boynunun kırılması ve hala bunu söyleyebiliyor olması. Bence mucize. Boynunuz kırıldığında bir şeyler yok oluyor. İlk başta bende de öyle oldu, büyük bir sessizlik, sonra geri geldim."

sergen-deveci33.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.