Serkan Atasoy, AK Parti Güdül Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Serkan Atasoy, AK Parti Güdül Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Güdül’ün tanınan isimlerinden Serkan Atasoy, AK Parti Güdül Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Atasoy, “Güdül’ün yerlisi olarak ihtiyaçlarını biliyorum. Memleketime gönül belediyeciliği için aday oldum” dedi.

Yaklaşan yerel seçimlerde il ve ilçe belediye başkan aday adayları teker teker belirlenmeye başladı. Ankara’nın dış ilçelerinden birisi olan tarımsal üretimi ve yöresel yemekleri ile adından söz ettiren Güdül’de yıllardır Eczane işletmeciliği yapan ilçenin tanınan isimlerinden Serkan Atasoy AK Parti’den belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Atasoy, “Güdül'de merkez ve mahallelerde halkla sıkı bir dostluk bağım var. Güdül’ün yerlisi olarak ihtiyaçlarını biliyorum. Memleketime gönül belediyeciliği için aday oldum” dedi.

ara-001.jpg

"VATANDAŞLA SIKI BAĞIM VAR"

Gazetemize yaptığı özel açıklamalarla neden aday adayı olduğunu açıklayan Serkan Atasoy; “Mesleğimin gereği doğup büyüdüğüm Güdül'de merkez ve mahallelerde halkla sıkı bir dostluk bağım var. Bu nedenle ilçemin hangi hizmetlere ihtiyacı olduğunu, halkımın sorunlarını isteklerini çok iyi biliyorum. 2019 seçimlerinde birinci sıra adayı olarak Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği görevimdeyim. Şimdi ise doğup büyüdüğüm bu topraklarda yurt edinip kök saldığım Güdül’üme bağlılığımın gereğini yerine getirmek için belediye başkan aday adayı oluyorum” ifadelerini kullandı.

basliksiz-1-002.jpg

"ÇOK ÇALIŞACAĞIM"

Atasoy, “Üzerimde emeği ve hakkı olan her bir hemşerimle gönül bağımızın muhabbetini muhafaza ederek benden bekleneni gerçekleştirmek üzere adaylığımı açıklıyorum. Birlik beraberlik dayanışma ve istişare halinde Güdül Belediyesi Başkanı aday adayı olmaya karar verdim. Güdül’ümün hakkını teslim etmek gayretiyle makamda değil halkımın yanında bulunarak onlara layık olmaya çalışacağım. Gücüm nispetinde çok çalışarak, sözde değil yapacaklarımla yarınlara eserler bırakarak hizmetkar olmak için bu yola çıktım çıktığım” dedi.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum