Servet Yılmaz kimdir? Servet Yılmaz nereli ve kaç yaşındadır?

Servet Yılmaz kimdir? Servet Yılmaz nereli ve kaç yaşındadır?

Servet Yılmaz’ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Servet Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Servet Yılmaz kimdir? Servet Yılmaz nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Servet Yılmaz’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Servet Yılmaz kimdir? Servet Yılmaz kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Servet Yılmaz’ın biyografisini haberimizde derledik...

Servet Yılmaz Kimdir?

Servet Yılmaz Trabzon'da dünyaya geldi. İstanbul Şile'de Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerini başarıyla yerine getiren Yılmaz, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra İl Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Terör, KOM gibi kritik ve operasyonel birimlerin bağlı olduğu Servet Yılmaz, 2016 yılındaki kararname ile Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına getirilmişti.

25 Ocak 2015 tarihinde Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Servet Yılmaz, 2016'da bir kararname ile terör, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele birimlerinin bağlı bulunduğu Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Bu birimde FETÖ ve PKK ile kritik operasyonlara imza attı.

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan'ın emekliliğini istemesi üzerine 19 Ağustos 2017'de Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi. 2 Ağustos'ta yayımlanan Resmi Gazete kararının ardından Servet Yılmaz Ankara Emniyet Müdürlüğü görevinden alındı. Yılmaz'ın yerine Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç, atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.