Sevgililer Evde Başlarından Vurulmuş Halde Ölü Bulundu

Sevgililer Evde Başlarından Vurulmuş Halde Ölü Bulundu

İstanbul Sarıyer’de bir evde meydana gelen trajik olayda, 61 yaşındaki Hüsniye Metin ve sevgilisi Mustafa Gül başlarından vurulmuş halde ölü bulundu.

İstanbul Sarıyer’de bir evde meydana gelen trajik olayda, 61 yaşındaki Hüsniye Metin ve sevgilisi Mustafa Gül başlarından vurulmuş halde ölü bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, çiftin cansız bedenini buldu. Silah, iki kişinin ortasında yere düşmüş şekilde bulundu.

Olay, saat 18.30 sıralarında Reşitpaşa Mahallesi'nde yaşandı. Komşuların silah seslerini duyarak 112’yi araması üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Eve giren ekipler, Hüsniye Metin ve Mustafa Gül’ü kanlar içinde yerde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin kontrolleri sonucu iki kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi.

Detaylar Ortaya Çıkıyor: Tehdit Edilmişti

Polisin yaptığı incelemelerde, Hüsniye Metin’in başından ve karnından, Mustafa Gül’ün ise başından vurulduğu tespit edildi. Gül’ün elinde ayrıca bir bıçak bulundu. Evdeki ruhsatsız tabanca ise çiftin ortasında yer alıyordu.

Araştırmalar, Mustafa Gül’ün son 5 ay boyunca Hüsniye Metin’i “Önce seni sonra kendimi öldürürüm” diyerek tehdit ettiğini ve Metin’in bu tehditler nedeniyle geçtiğimiz Mayıs ayında polise şikayette bulunduğunu ortaya çıkardı. İki isim hakkında da daha önce farklı suç kayıtları bulunduğu belirtildi.

Polis ekipleri, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu yönündeki netliği sağlamak için soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.