Sinan Arık kimdir? Sinan Arık nereli, kaç yaşında?

Sinan Arık kimdir? Sinan Arık nereli, kaç yaşında?

Sinan Arık son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Sinan Arık kimdir? Sinan Arık nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Sinan Arık son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. Sinan Arık, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Sinan Arık hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Sinan Arık kimdir? Sinan Arık nereli, kaç yaşında? İşte detaylar:

SİNAN ARIK KİMDİR?

Sosyal medyada yayılan ve viral hale gelen videolarda ortaya çıkan Sinan Arık isimli vatandaş, söyledikleri ve anlattıklarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Youtuberlar tarafından yapılan sokak röportajlarında kullandığı ifadelerle dikkatleri üzerine çeken Sinan Arık'ın normal bir insan olup olmadığı merak ediliyor.

Tabii bir de gerçekten Kaya Otel diye bir otelde kalıp kalmadığı da merak ediliyor. Sinan Arık, yayın dalgalarının yerin altından yayıldığını düşünüyor. Onu viral hale getiren ilk videoda Arık, 2005 yılında köyde akrabalarının evinde iş yaparken birden gökyüzünden şimşek çaktığını, şimşeğin etkisiyle bayıldığını söylüyor. Arık, bayıldıktan sonra hastaneye kaldırıldığını, hastanede beyin filminin çekildiğini, beyninin içinde "iki farklı canlı" olduğunun tespit edildiğini ileri sürdü.

Sinan Arık, bir başka videosunda ise "Yukarıdan inen adamım" ifadelerini kullanırken; yine bir başka videosunda ise dünyadaki bütün istihbarat teşkilatlarının bilgilerinin elinde olduğunu ileri sürüyor. Sinan Arık'ın bir başka röportajında ise, "Ben ruhum" dediği görülüyor. Arık'ın nereli, kaç yaşında ve ne iş yaptığı konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.