Sinan Ateş’in ailesinden ilk açıklama: İtle değil itin tasmasını tutanlarla hesaplaşacağız

Sinan Ateş’in ailesinden ilk açıklama: İtle değil itin tasmasını tutanlarla hesaplaşacağız

Sinan Ateş suikastının tetikçisi Eray Özyağcı, Yunanistan'da yakalandı. Sinan Ateş’in ailesinden ilk açıklama geldi: "İtle işimiz olmaz, itin tasmasını tutanlarla hesaplaşmadan konu kapanmaz..."

Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi olayında tetiği çeken isim olduğu ifade edilen Eray Özyağcı’nın Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalandığı bildirildi.

Suikastın yaşandığı 30 Aralık 2022’den bu yana aranan Eray Özyağcı’nın, aralarında Suriyelilerin Afganların olduğu mültecilerin bulunduğu bir botla birlikte Yunanistan’a kaçtığı, burada yakalandığı ve ardından Türkiye’ye teslim edildiği ifade edildi.

Tetikçi Eray Özyağcı’nın yakalanmasıyla ilgili Sinan Ateş’in ailesinden ilk açıklama geldi.

İTLERLE İŞİMİZ OLMAZ

Sinan Ateş’in dayısı ve daha önce “Katiller Mecliste” açıklamasıyla gündeme gelen Halil İbrahim Bozkurt, “itlerle işimiz olmaz, itin tasmasını tutan şerefsizlerle hesaplaşmadan bu konu kapanmaz” dedi.

“İTİN TASMASINI TUTAN ŞEREFSİZLERLE HESAPLAŞMADAN…”

Uzun yıllar MHP teşkilatlarında yöneticilik yapmış ve Sinan Ateş’in öldürülmesi üzerine partisinden istifa etmiş biri olan Halil İbrahim Bozkur’un, twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle: “Milletimizin böyle acılı bir gününde bir iti paketleyip sinanın katilini yakaladık demeyle bu cinayeti kapatamazsınız. bizim itlerle işimiz yok.itin tasmasını tutan şerefsizlerle hesaplaşmadan bu konu kapanmaz.”

sinan-atesin-dayisi-halil-ibrahim-bozkurt-tetikci-aciklama.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.