Sincan Belediyesi’nden kiralık düğün salonu

Sincan Belediyesi’nden kiralık düğün salonu

Sincan Belediye Başkanlığı Atatürk Mahallesi’ndeki çok katlı otoparkta bulunan mülkiyeti kendisine ait düğün salonunu üç yıllığına kiraya çıkardığını duyurdu. Habere konu olan ihale ‘Açık Teklif Usulü’ gerçekleşecek.

Sincan Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait düğün salonunu ‘Açık Teklif Usulü’ kiraya çıkaracağı bilgisini verdi. Atatürk Mahallesi’ndeki açık otoparkın en üst katında bulunan ve tam 1240 metrekare olan düğün salonunun kiralama işlemi 15 Kasım 2023 tarihinde saat 15:00’da gerçekleşeceğini duyurusu yapıldı. Üç yıllığına kiralanması planlanan düğün salonu için toplamda 1 Milyon 372 Bin 500 lira artı KDV kira bedeli istendiği açıklandı.

d.jpg

ÜÇ YILLIĞINA KİRALANIYOR

Belediye kaynaklarınca yapılan açıklamada Atatürk Mahallesi Vatan Caddesi No: 10 Kat: 6 da bulunan düğün salonu kiralama ihalesi hakkında şu ayrıntılara yer verildi; “Düğün salonu kullanım alanı 1240.61 metrekaredir. 603 kişi kapasitelidir. Bu ihaleye ait taşınmazın 3 yıllık toplam Muhammen bedeli: 1 milyon 372 bin 500 Lira artı KDV’dir. Söz konusu taşınmazın ihalesi, Tandoğan Mah. Zeki Uğur Cad. No:7 2. Kat Meclis Toplantı Salonu 06930 Sincan – Ankara adresinde 15 Kasım 2023 tarihinde saat 15:00’da yapılacaktır. Teklifler en geç 15 Kasım 2023 tarihinde saat 12:00’a kadar aynı adreste bulunan 1. Kat Destek Hizmetleri Müdürlüğüne teslim edilecektir. İhaleye Katılabilmek İçin Gereken Belgeler ve Yeterlik Kriterleri: İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale teklif zarfı teslim tarih ve saatine kadar aşağıdaki evrakları hazırlayarak teslim etmeleri gerekmektedir” uyarısında bulunuldu.

sin.jpg

ŞARTNAME KABUL EDİLMİŞ SAYILIR

Sincan Belediye Başkanlığı kaynaklarından söz konusu düğün salonu kiralama ihalesi hakkında yapılan ayrıntılı son açıklamada ise, “İhale ile ilgili şartname ve eklerin satış bedeli 2 Bin Lira olup, Tandoğan Mahallesi Zeki Uğur Caddesi No: 7 Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden temin edilebilir. İhaleye iştirak edenler şartnameyi kabul etmiş sayılırlar. İhale şartnamesinin posta yoluyla satışı yapılmayacaktır. İhale yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni serbesttir” hususlarına değinildi.

Faruk Gökyurt / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.