Sincan Belediyesi’nden ramazan etkiniliği

Sincan Belediyesi’nden ramazan etkiniliği

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri’nde çocuklara özel Ramazan etkinlikleri düzenleniyor.

Çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlayan ve anneleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmelerine imkân tanıyan Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri Ramazan’da da birbirinden farklı oyun ve etkinliklerle çocukları buluşturuyor. Evliya Çelebi Anne Çocuk Oyun Evi’nde Ramazan ayının gelişine özel “Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan” etkinliği yapıldı.

NAMAZ ARKADAŞI

Çocuklara ve annelere Ramazan ayının fazileti ve önemi anlatılırken, boyama etkinliği ile de Ramazan bilinci pekiştirildi. Çocuklar kağıtları boyayıp ardından kesip yapıştırarak kendilerine namaz arkadaşı yaptı. Bu etkinlikle birlikte çocukların el becerileri gelişirken, namazla ilgili bilgiler edindiler. Anne Çocuk Oyun Evlerinde Ramazan ayı boyunca haftanın 6 günü, rutin programların yanında değerler eğitimi ve Ramazan’ı anlatan çeşitli faaliyetler devam edecek. Sincan Belediyesi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından haftalık programları takip edebilirsiniz.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.