Sırada o fenomen var! Canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Sırada o fenomen var! Canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Son dönemde gündem olan Dilan Polat, Engin Polat çiftinin ardından, şimdi de yeni bir fenomen MASAK’ın radarına takıldı. Ünlü fenomen Selin Ciğerci, kara para aklama iddialarıyla ilgili canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

Türkiye Dilan Polat, Engin Polat çiftinin kara para aklama soruşturmasıyla şoka uğrarken, MASAK’ın diğer fenomenleri de denetlediği ortaya çıktı. Kara para aklama iddialarıyla adı anılan ünlü fenomen Selin Ciğerci, "5 yıl içinde 40 milyon TL'den fazla vergi ödedim. Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'na koyun ben orada kendimi asarım" ifadelerini kullandı.

“5 SENE İÇİNDE 40 MİLYON TL VERGİ ÖDEDİM”

Hakkında çıkan kara para aklama iddialarıyla ilgili Tv8’de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa isimli programa telefonla bağlanan Selin Ciğerci, "Herkes iyi olsun, mutlu olsun derken her şeyden o kadar sıkıldım ki... Yaşamadığım linçin hiçbir türü kalmadı. Ben hep sessiz kaldım ama bir tek buna cevap veririm. Benim annem ve babam böyle şeylere dayanamaz. Eğer ki kara para aklamada benim adım varsa bu işe bakan kimse bana müebbet hapis cezası verin derim. 5 sene içerisinde vermiş olduğum vergi 40 milyon TL'den fazla. Hala da vergi borcum var onları da parça parça ödüyorum. Her iş insanının olduğu gibi, Dilan Polat konusunda da eğer böyle bir şey yaptıysa zaten ortaya çıkar dedim. Ben konuştuğumda olaylar buralara kadar gelmemiş kara para aklama olayı yoktu. Zaten varsa hem benim hem onun ortaya çıksın” şeklinde konuştu.

İŞ YERLERİNE OPERASYON DÜZENLENMİŞTİ

Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarında bulunulan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin iş yerlerine arama yapıldığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Dilan Polat ve Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konulmuştu. Bu kez de Dilan Polat ve Engin Polat’a ait iş yerlerine baskın düzenlendi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla dijital varlıklara dair arama yapılıyor. Ayrıca Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Dilan Polat ve Engin Polat’a ait iş yerlerinde aramalarını sürdürüyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.