SON DAKİKA! Altılı masa Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

SON DAKİKA! Altılı masa Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

İYİ Parti'nin ev sahipliğini üstlendiği 6'lı Masa'nın 11. toplantısı sona erdi. Yaklaşık 9 saat süren toplantının ardından yazılı açıklama yapıldı. Yazılı açıklamanın ardından Altılı Masa'nın adayının kim olduğu sorgulanıyor.

İYİ Parti'nin ev sahipliğini üstlendiği 6'lı Masa'nın 11. toplantısı sona erdi. Yaklaşık 9 saat süren toplantının ardından yazılı açıklama yapıldı. Yazılı açıklamanın ardından Altılı Masa'nın adayının kim olduğu sorgulanıyor. Arama motorlarında Altılı masa Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Altılı masa Cumhurbaşkanı adayı,Altılı masa Cumhurbaşkanı adayı belli oldu mu? son dakika Altılı masa Cumhurbaşkanı adayı sorgulamaları yapılıyor. Altılı masa Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili merak edilenleri haberimizde derledik.

ALTILI MASA'NIN ADAYI KİM OLDU?

6’lı Masa 11. toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ardından yazılı açıklama yapıldı. İşte o açıklamalar:

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi devletimiz için bir beka sorunu haline gelmiştir. Bir kişinin iradesiyle millet iradesinin yok sayılması devletin bir şahısla özdeşleştirilmesinin açık bir göstergesidir. Bugünkü toplantımızda seçimi kazanmaya ve ülkemizi halkımızın büyük bir teveccüh gösterdiği güçlendirilmiş parlamenter sistemle yönetmeye dair çok somut adımlar attık. Tamamlama aşamasına geldiğimiz Geçiş Sürecinin Yol Haritasını, Cumhurbaşkanı adayını belirleme süreciyle beraber nihai değerlendirme sonrası kamuoyuyla paylaşacağız." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.