Son teklif 24 Ekim: Şanlıurfa'dan Polatlı'ya bin ton kuru yonca

Son teklif 24 Ekim: Şanlıurfa'dan Polatlı'ya bin ton kuru yonca

TİGEM Polatlı Şubesi, Şanlıurfa’dan bin ton kuru yonca otu getirmek için ihaleye çıktı. İşletmedeki koyun ve sığırların ihtiyacı için olduğu bildirilen ilanda, TİGEM’in Şanlıurfa Ceylanpınar’daki stok sahasından nakliye işi yaptırılacağı belirtildi.

TİGEM Polatlı Tarım İşletmeleri tarafından nakliye hizmeti alım ihalesine çıkıldı. Şanlıurfa Ceylanpınar’daki Karataş Koyunculuk Tesisleri stok sahasından TİGEM Polatlı’daki tesislere bin ton balyalı kuru yonca otu getirtileceği duyuruldu. Yapılan duyuruda, “İşletmemizin 2023 yılı ihtiyacı olan bin ton balyalı kuru yonca otu, Ceylanpınar-Şanlıurfa’dan Polatlı Tarım İşletmesi Müdürlüğüne tesisteki koyunculuk ve sığırlar için nakliye işinin yüklenici tarafından yaptırılmasıdır” ifadeleri kullanılırken, ihaleye son teklif verme süresinin 24 Ekim olduğu belirtildi.

ooo.jpg

EN AZ YÜZDE BEŞ TEMİNAT İSTENİYOR

TİGEM Polatlı Tarım İşletmeleri yayınladığı ihale ilanında şu ifadeleri kullandı; “İşletmemizin 2023 yılı ihtiyacı olan bin ton balyalı kuru yonca otunun (Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü Karataş Koyunculuk Tesisleri Stok Sahası) Ceylanpınar/Şanlıurfa’dan Polatlı Tarım İşletmesi Müdürlüğü Polatlı/Ankara (Koyunculuk ve Sığırcılık Tesislerine) nakliye işinin yüklenici tarafından yaptırılmasıdır. İhaleye ait şartname Polatlı Tarım İşletmesi Müdürlüğü’nde görülebilir. İstekliler (KDV Dâhil), 500 TL bedelle ihale dokümanını İşletmemizden satın alabilirler. İhale için istekliler teklif tutarlarının yüzde 5’inden az olmamak üzere geçici teminat vereceklerdir. Kesin Teminatı ve Risk Teminatı ihale tutarının yüzde 10’u oranında olacaktır.”

tig.jpg

KOMİSYON HUZURUNDA YAPILACAK

TİGEM yetkililerince yapılan açıklamaya göre son olarak; “İhale 24 Ekim 2023 Salı günü saat 14.00’de açık ihale usulü ile TİGEM Alım – Satım ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacaktır. Teklif mektuplarının kapalı zarf içerisinde ihalenin yapılacağı saate kadar Polatlı Tarım İşletmesi Müdürlüğü Genel Evrak Servisi’ne teslim edilmiş olması gerekmektedir” bilgileri verildi.

Faruk Gökyurt / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.