Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor: Ronaldo Filistin bayrağı açtı iddiası doğru mu?

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor: Ronaldo Filistin bayrağı açtı iddiası doğru mu?

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, Portekiz maçının ardından Filistin bayrağı açtığı iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan ve çok konuşulan görüntülerle ilgili gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalar devam ederken, Cristiano Ronaldo ile ilgili sosyal medyada paylaşılan görüntüler çok konuşuldu.

Ronaldo'nun Filistin’e destek vermek amacıyla Filistin bayrağı açtığı iddiası öne sürüldü ve video paylaşıldı. Görüntülerdeki futbolcunun, Portekiz milli takım forması giyen Ronaldo'nun olduğu iddia edildi.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Kısa sürede yayılan ve binlerce kişi tarafından paylaşılan görüntülerle ilgili gerçek ortaya çıktı. Ronaldo olduğu iddia edilen ve Filistin bayrağı açan kişinin, Faslı oyuncu Jawad El Yamiq olduğu öğrenildi.

fas.gif

GÖRÜNTÜLER DÜNYA KUPASI'NDAN

Söz konusu görüntülerin, Aralık 2022'de Katar'da düzenlenen Dünya Kupası sırasında kaydedildiği tespit edildi.

Fas, 1 Aralık 2022’de Dünya Kupası grup maçında Kanada'yı 2-1 yenmişti. El Yamiq’in Filistin bayrağı açtığı anların maç sonu kutlamalarında çekildiği ortaya çıktı.

fas1.gif

Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında forma giyen Ronaldo'nun Filistin bayrağı açarak Filistinlilere destek verdiği iddiasının doğru olmadığı fark edildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.