Sosyal medya çalkalandı: Galatasaray'dan Fener'e gönderme

Sosyal medya çalkalandı: Galatasaray'dan Fener'e gönderme

2023-2024 sezonu şampiyonu Galatasaray sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla taraftarını mutlu etmeye devam ediyor. Galatasaray yaptığı paylaşımlarla Fenerbahçe'ye göndermelerde bulunuyor.

2023-2024 sezonu şampiyonu Galatasaray sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla taraftarını mutlu etmeye devam ediyor. Galatasaray yaptığı paylaşımlarla Fenerbahçe'ye göndermelerde bulunuyor. İşte Galatasaray'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar...

Galatasaray geçtiğimiz hafta aldığı Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından sosyal medyada gördüğü paylaşımlara bu hafta yanıt verdi. Şampiyonluğun gelmesiyle birlikte Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye büyük göndermeler yapıldı. İşte o ilk gönderme...

resim-2024-05-26-221219659.png

Galatasaray resmi X hesabından yapılan paylaşımda bir bilgisayar oyununda Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu kesiti paylaştı. Paylaşımın üzerinde ise o kadar "onca yaygara kupa yok" anlamına gelen bir yazı paylaşıldı.

gs-kudurtma.png

Galatasaray'ın bir diğer göndermesinde ise Fenerbahçe'nin geçen hafta derbi galibiyetinin ardından yaptığı paylaşıma cevap verildi. Paylaşımda gizli bir mesaj daha vardı. Sosyal medya ağzı ile gülme anlamı taşıyan randomda "K.O.Ç" ve "M.H.Y" harfleri büyük yazıldı. M.H.Y'nin Fenerbahçe futbolcusu Mert Hakan Yandaş'a gönderme niyetiyle yapıldığı düşünülüyor.

resim-2024-05-26-223039367.png

Galatasaray'ın bir diğer paylaşımında ise yine bir yanıt söz konusuydu. Galatasaray resmi X hesabından "Ne oldu sesiniz çıkmıyor" başlığı altında gönderme yapıldı. Fenerbahçe'yi etiketleyerek yapılan bu videoda "hababam" müziği tercih edildi.

Kaynak:Salih Çifci/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.