Sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle gözaltına alındı

Sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle gözaltına alındı

İstanbul'da bir lise öğrencisi, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik tepki çeken hareketlerini içeren sosyal medya paylaşımı nedeniyle gözaltına alındı.

İstanbul'da 17 yaşındaki lise öğrencisi A.E.S, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı ile yaptığı paylaşım nedeniyle gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sosyal medyada hızla yayılan bir lise öğrencisinin görüntülerinde elindeki Atatürk fotoğrafı ile uygunuz hareketler yaptığı görünüyordu.

İstanbul Valiliği, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik uygunsuz hareketler yaptığı belirlenen bir şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Valilikten yapılan açılamada, sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin Atatürk'ün fotoğrafına yönelik müstehcen hareketler sergilediğinin görüldüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum