‘Spora gidiyorum’ şifresiyle uyuşturucu satmışlar

‘Spora gidiyorum’ şifresiyle uyuşturucu satmışlar

Diyarbakır’da S.Ç.’nin otomobilinde yapılan aramada spor çantasına gizlenmiş şekilde 25 kilo skunk bulundu. S.Ç.’nin yanında 4 kişi daha gözaltına alındı. Şüpheliler aralarında ‘Spora gidiyorum, spordan geliyorum’ gibi şifreler koydukları belirlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Motosikletli Yunus Timleri, devriye görevi sırasında şüphe üzerine durdurulan S.Ç.’nin otomobilinde yapılan aramada spor çantasına gizlenmiş şekilde 25 kilo skunk ele geçirildi. S.Ç. gözaltına alınırken, onunla bağlantılı olan A.Ü., S.T. V.A. ve S.K. de ‘Abaküs’ adı verilen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin Hint keneviri yetiştirdikleri belirlendi. Hint kenevirleri, bulunup, sökülerek imha edildi.

ARALARINDA ŞİFRE KOYMUŞLAR

Yakalanan şüphelilerin aralarında ‘Spora gidiyorum, spordan geliyorum’ diye şifreli konuştukları dikkat çekmemek için de uyuşturucuyu spor çantalarında taşıdıkları belirlendi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.