Spordan sanata onlarca aktivite: Öğrencilere deşarj haftası

Spordan sanata onlarca aktivite: Öğrencilere deşarj haftası

Milli Eğitim Bakanı Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi'nde hafta boyunca etkinlikler düzenlenerek öğrencilerin yıl boyunca yaşadıkları akademik stresi atmaları hedeflendi. Okul Müdürü İsa Koç, “Çocuklarımız deşarj olsun istedik” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi'nde hafta boyunca düzenlenen tiyatro, voleybol, futbol, TÜBİTAK sergisi, dans gösterisi, su savaşı, halat çekme yarışması ve gençlik konserleri gibi etkinliklerle öğrenciler hem eğlendi hem de stres attı. Konu ile ilgili gazetemize konuşan Okul Müdürü İsa Koç, öğrencilerin yıl boyunca yoğun bir eğitim sürecinden geçtiğini belirterek, “Bu etkinliklerle öğrencilerimizin deşarj olmasını ve 19 Mayıs haftasını coşkuyla geçirmelerini sağladık” dedi. Koç, etkinliklerin öğrencilerden olumlu geri dönüşler aldığını ve bu tür organizasyonların diğer okullara örnek olmasını dilediklerini ifade etti. Etkinliklere katılan öğrenciler ise, bu aktivitelerin tüm yılın yorgunluğunu atmalarına yardımcı olduğunu belirterek öğretmenlerine teşekkür etti.

okul-1.jpg

SPORDAN SANATA ONLARCA AKTİVİTE

Hafta boyunca Milli Eğitim Bakanı Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkinliklere katılan öğrenciler, tiyatro, voleybol, futbol, TÜBİTAK Sergisi, dans gösterisi, su savaşı, halat çekme yarışması ve gençlik konserleri gibi çeşitli sosyal aktivitelere katılma imkânı buldular. Öğrenciler, bu etkinliklerde hem eğlendi hem de okul ortamında sosyalleşme fırsatı yakaladılar. Öğretmenlerin de dahil olduğu yarışmalar ve aktiviteler hem öğrenciler hem de öğretmenler için heyecan dolu ve keyifli anlar yaşattı. Bu etkinliklerin, öğrencilerin yıl boyunca yaşadıkları akademik stresi atmalarına ve enerjilerini pozitif bir şekilde kullanmalarına yardımcı olması için düzenlendiği ifade edildi.

mert.jpg

“ÇOCUKLARIMIZ DEŞARJ OLSUN İSTEDİK”

Sene sonunun yaklaştığını ifade eden Milli Eğitim Bakanı Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi Müdürü İsa Koç, “Öğrencilerimiz tüm sene boyunca sıkı bir eğitimden geçtiler. Sınavlar, ödevler ve proje ödevleri ile tüm sene bir hayli yoruldular. Öğrencilerimizin sosyal aktivitelerde bulunması için böyle bir etkinlik düzenledik. Bu haftayı diğer hocalarımız ile birlikte dersleri aksatmayacak bir şekilde planladık. Çocuklarımız deşarj olsun istedik. Etkinlik haftamızın 19 Mayıs haftasına denk gelmesi de bizim için ayrı bir güzel oldu” diye konuştu.

okul-3.jpg

“ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUZ”

İsa Koç, öğrencilerden aldıkları geri dönüşleri şu şekilde ifade etti:

“Öğrencilerimizin memnuniyetini bizzat görmek bizleri de çok mutlu etti. Sene boyunca sıkı bir eğitimden sonra onların da kendilerini rahat hissedecekleri ve eğlenebilecekleri çeşitli aktivitelere ihtiyacı olduğunun farkındayız. Bunu karşılamış olmak ve düzenlenen etkinliklerde yaşanan coşkuyu görmek bizleri bir hayli mutlu etti. Okulumuzun yaptığı tüm bu etkinliklerin diğer okullara da örnek olmasını diliyoruz.”

Etkinliklere katılan öğrenciler ise, “Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Düzenlenen böyle etkinlikler tüm senenin psikolojik yorgunluğunu atmamıza yardımcı oldu. Bizler hem çok eğlendik hem de motive olduk. Keşke tüm okullarda böyle etkinlikler olsa” dedi.

okul.jpg

GELENEKSEL HALE GELCEK

Düzenlenen etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Okul Müdürü İsa Koç, “Öğrencilerimiz mezuniyet etkinliklerinden önce Anıtkabir’e gidip atamıza saygı ve minnetlerini sunacaklar. Sonrasında da mezuniyet etkinliklerimiz olacak. Bu yıl düzenlediğimiz etkinlik haftasını da gelenekselleştirerek hem öğrencilerimizin rahatlama ihtiyaçlarını yerine getirmiş olacağız hem de önümüzdeki sene liseye geçen öğrencilerimizin okulumuzu tercih etmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.