Staj mağdurları bir ilde daha örgütlendi

Staj mağdurları bir ilde daha örgütlendi

EYT kapsamın dışında bırakılan staj ve çıraklık sigortası mağdurları, seslerini duyurmak için yurt genelinde örgütlenmeye devam ediyor. Staj mağdurları bir ilde daha örgütlendi…

Birkaç güne Meclis'e gelmesi beklenen EYT Düzenlemesi dışında bırakılan staj ve çıraklık sigortası mağdurları, seslerini duyurmak için yurt genelinde örgütlenmeye devam ediyor. Staj mağdurları bir ilde daha örgütlendi…

Ankara, İstanbul, Bursa gibi illerin ardından Kocaeli’de de Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Platformu oluşturuldu.

Girişimlerine siyasi parti temsilcilerini ziyaret ederek başlayan Kocaeli Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Platformu üyeleri, diğer taraftan İzmit Belediyesi Balkan Yerleşkesinde toplanıp bir açıklama yaptı.

Kocaeli Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Platformu Başkanı Muhammet Alperen Oruç, yaptığı açıklamada, geçen hafta Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin il temsilcileri ile şehirdeki basın kuruluşlarını ziyaret edip, destek istediklerini anlatırken, girişimlerini sürdüreceklerini, staj ve çıraklık sigortasının genil sigorta başlangıcı sayılıp haklarını alana kadar mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.

Muhammet Alperen Oruç, düzenledikleri programlara tüm staj mağdurlarını davet etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum