“Staj”da flaş karar: 12 Mart Pazar günü Ankara’da…

“Staj”da flaş karar: 12 Mart Pazar günü Ankara’da…

EYT’den umduğunu bulamayan staj ve çıraklık mağdurları, “Staj SSK başlangıcı sayılsın” şeklindeki taleplerini bu kez de Ankara’da biraraya gelerek, gündeme getirecek.

Staj mağdurları kapsam dışı bırakıldıkları EYT’nin Meclis sürecinde son ana kadar korudukları ümitlerini sürdürüyorlar. “Staj SSK başlangıcı sayılsın” taleplerini dile getirmeye devam eden staj ve çıraklık mağdurları, bu kez de Ankara’da basın açıklaması yapmaya hazırlanıyor.

Staj ve çıraklık mağdurları 12 Mart Pazar günü saat 12.00’de Ulus Meydanı’nda bir araya gelecek. Öncesinde Anıtkabir’i ziyaret edecek olan mağdurlar, ardından Ulus Meydanı’nda basın açıklaması yapacak.

staj.jpg

STAJ GİRİŞ TARİHİMİZ SSK BAŞLANGICI OLSUN

Staj Mağdurları Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mali Müşavir Ferhat Salman, twitter hesabından yaptığı açıklamada, tüm staj ve çıraklık mağdurlarını 12 Mart’taki basın açıklamalarına davet ederken, taleplerini şu şekilde yineledi: “Mecburi Staj adı altında, her işde çalıştırılıp, sigorta kartı, numarası verilip, sigortanız yapıldı şanslısınız denilip mağdur edilen bizler, bu mağduriyetin bitmesini, Staj giriş tarihimizin Ssk başlangıcı olmasını istiyoruz.”

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.