STK temsilcileri hayvan bakımevini inceledi

STK temsilcileri hayvan bakımevini inceledi

Ankara Sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirme çalışmalarını sürdürüyoruz" açıklamalarında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi Twitter hesabı Karataş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen incelemeler hakkında bir video paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hayvan barınağı hakkında yaptığı açıklamada, "Başkentte her can değerlidir.

Sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirme çalışmalarını sürdürüyoruz.

Ankara Barosu Hayvan Hakları Merkezi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ‘Karataş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu" ifadelerini kullandı.

KARATAŞ GEÇİCİ HAYVAN BAKIMEVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

12.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 93 bin metrekare alan üzerine inşa edilen ‘Karataş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yaklaşık 6 bin sokak hayvanına ev sahipliği yapacak merkezin yüzde 95’i tamamlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘Başkentte her can değerlidir’ anlayışı doğrultusunda sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Sağlık İşleri ile Fen İşleri Daire Başkanlıkları iş Karataş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor. 93 bin metrekare alan üzerine inşa edilen merkez, 6 bin sokak hayvanına ev sahipliği yapacak.

Karataş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili son durumu sosyal medya hesaplarından paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ‘‘Burası Karataş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi. 93 bin m² alan üzerine inşa edilen merkezimizde 6 bin can dostumuza ev sahipliği yapacağız. Avrupa Birliği standartlarında olan merkezimizin %95'ini tamamladık, çok yakında açıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum