Su dondu FATURA  ESNAFA ÇIKTI 

Su dondu FATURA  ESNAFA ÇIKTI 

Hamamarkası’nda yaşanan su kesintisi nedeniyle işleri aksayan esnafın sıkıntısı, haberimiz üzerine çözüldü. ASKİ yetkilileri su saatlerinin donma nedeniyle patladığını tespit etti. Saatler yenilendi, sular akmaya başladı.

Hamamarkası’nda yaşanan ve esnafları mağdur eden su kesintisinin yaşanan don nedeniyle saatlerin patlamasından yaşandığı ortaya çıktı. “Su Kesintisi İşleri Aksattı” şeklinde yaptığımı haberimizin ardından harekete geçen ASKİ yetkilileri su saatlerinin donma nedeniyle patladığını teşhis etti. Değiştirilen su saatlerinin faturası ise esnafa kesildi. 

‘SU DONDU FATURA BİZE KESİLDİ’
Yaklaşık 5 gün susuz kalan Hamamarkası esnafı “Haberin ardından yetkililer harekete geçti ve sorunu hemen buldular. Donma nedeniyle su saatlerinin patladığı ve değiştirileceğini söylediler. Ve su saatlerimizi değiştirdiler ama saatlerin faturasını da bize kestiler. Dükkân başına 300-400 lira saat ücreti ödemek zorunda kaldık. Saatleri koruyamadığımız için ceza bize kesildi, hem susuz kaldık hem de para ödeyeceğiz” şekilde yetkililere sitem etti.

SONUNDA ESNAF SUYA KAVUŞTU
Soğuklar nedeniyle zemine yakın döşenen su borularında sular donarak esnafı zor durumda bırakıyor. Donma nedeniyle bölgede su saatlerinin patladığını tespit eden ASKİ yetkilileri saatleri değiştirerek suların geri gelmesini sağladı. Uzun süre sonra suya kavuşan Hamamarkası esnafı değişen su saatlerinin kendilerine fatura edilmesinden ise rahatsız.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.