Süleyman Soylu'dan "karanlık bakan" diyen Özgür Özel'e yanıt

Süleyman Soylu'dan "karanlık bakan" diyen Özgür Özel'e yanıt

CHP lideri Özel'in Süleyman Soylu'ya ‘Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kriminal ve karanlık bakanı’ demesinin ardından eski bakandan yanıt sosyal medyadan geldi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin grup toplantısında yaptığı konuştu. Özel, Cumartesi Anneleri konusu üzerinden eski İçişleri Bakanı ve Süleyman Soylu’yu ‘Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kriminal ve karanlık bakanı’ şeklinde niteledi.

Özel’İn bu ifadelerinin ardından Soylu’dan jet bir yanıt geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Soylu, "Yaptırdığınız makyaj operasyonları yetmiyor akıl operasyonu da lazım ancak onun da çaresi yok" dedi.
Soylu ayrıca CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adını anmadan, “Bir önceki başkanınız da aynı iftiraları söyleyerek ”ortak” kumpasınızla gitti” dedi.

Soylu’nun paylaşımında ayrıca şunlar yer aldı:

“Özgür Özel bey Yaptırdığınız makyaj operasyonları yetmiyor akıl operasyonu da lazım ancak onun da çaresi yok. Bir önceki başkanınız da aynı iftiraları söyleyerek ”ortak” kumpasınızla gitti. Esas patronunuzdan kurtulabilirseniz, Allah’a şükür biz buradayız… Bu arada cezaevindeki bilumum PKK DHKPC’li kriminal olmayan! terörist arkadaşlarınızı da unutmayınız.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.