Sumeyyeomer kimdir? Sümeyye Acartürk kimdir? Sümeyye Acartürk kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Sumeyyeomer kimdir? Sümeyye Acartürk kimdir? Sümeyye Acartürk kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Sümeyye Acartürk son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Sümeyyeomer kimdir? Sümeyye Acartürk kimdir? Sümeyye Acartürk kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorularının yanıtlarını arıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Sümeyye Acartürk var. Sümeyye Acartürk son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Sümeyyeomer kimdir? Sümeyye Acartürk kimdir? Sümeyye Acartürk kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar:

haber-ici-001.jpg

SÜMEYYE ACARTÜRK KİMDİR?

Sümeyye Acartürk, sosyal medyada zaman içerisinde tanınan ve bir buçuk milyona yakın abonesi bulunan bir sosyal medya fenomenidir. Yaptığı yemekleri güzel bir anlatımla sosyal medya hesabında paylaşan sumeyyeomer, kadınların ilgisini çekti. İstanbul’da yaşayan sumeyyeomer, kendisi tatlıya ve özellikle çikolataya çok düşkün bir insan denilebilir. İnsanlar profiline girdiğinde sadece yemek videoları ve resimleri ile karşılaşmıyor. Aynı zamanda ufak çekilişler ile takipçilerine hediyeler verdiğini de göreceksiniz. İsterseniz bu çekiliş şartlarını yerine getirerek katılabilir ve çekiliş ödüllerine de sahip olabilirsiniz.

Profili daha detaylı bir şekilde incelediğinde sadece yemek tarifi yerine ardından yaptığı hoş sunumları kadınların dikkatini çekiyor. Son zamanlarda özellikle yeni evli kadınlar başta olmak üzere kadınlar evlerinde verdikleri yemekte sunum şekillerine aşırı dikkat etmeye başladı. Sümeyye Acartürk bu konuda genç gelinlere ve kadınlara fazlasıyla yardımcı oluyor. Yaşamayı ve gezmeyi seven sosyal medya fenomenimiz aynı zamanda gittiği yerlerin fotoğraflarını da takipçileri ile paylaşarak genel kültürümüzü geliştirmeyi ihmal etmiyor. Olabildiğince bilinmeyen yerlerde tatil yapmayı tercih eden Sümeyye Acartürk deneyimlerini de videoya alarak takipçileri ile paylaşıyor. Sumeyyeomer in şu anda ınstagramda ki takipçi sayısı ise bir buçuk milyondur.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.