Sünneti hatalı yapıldı: Bebeğin dünyası karardı

Sünneti hatalı yapıldı: Bebeğin dünyası karardı

Adana'da yaşayan Kutludoğan ailesi, 7 günlükken özel bir hastanede sünnet olan Burak bebeğin ameliyatının yanlış yapıldığını fark etti. Aile, yaşanan hata nedeniyle bebeğin iki kez ameliyat edildiğini ancak sorunun çözülemediğini iddia ediyor.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşayan Kutluakdoğan ailesi, 7 günlükken özel bir hastanede sünnet olan Burak bebeğin ameliyatının yanlış yapıldığını fark etti. Aile, yaşanan hata nedeniyle bebeğin iki kez ameliyat edildiğini ancak sorunun çözülemediğini iddia ediyor.

Bebeğin 2,5 aylık olana kadar ameliyatın başarılı geçtiğini düşünen anne Demet Kutluakdoğan, daha sonra bebeğin idrarını dikiş yerinden yaptığını gördü. Durumu fark eden anne hastaneye bildirdiğinde, doktor hatasını kabul etti. Ancak tekrar yapılan ameliyatın da sorunu çözmediği belirtildi.

haber1-008.jpg

SORUN DEVAM ETTİ

İkinci ameliyatın ardından Burak bebeğin tekrar dikiş yerlerinden idrar geldiği anlaşıldı. Aile, bu durumu önce Adana İl Sağlık Müdürlüğü'ne, ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu. Hastaneden ve doktordan olumlu dönüş alamayan aile, yaşanan mağduriyetin maddi ve manevi olarak kendilerine ait olduğunu ifade etti.

Anne Kutluakdoğan, oğlunun 2 yaşında bir kez daha ameliyat olması gerektiğini söylerken, bu süreçte yaşanan tıbbi müdahalelerin bebeği olumsuz etkilediğini dile getirdi. Aile, doktorun ehli olmayan ameliyatı gerçekleştirerek bebeğin iyileşme şansını azalttığını iddia ediyor. İki kez ameliyat edilen Burak bebeğin iyileşme şansının giderek azaldığı belirtiliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.