Süper Lig devlerinin transfer hareketliliği: Son durum ne?

Süper Lig devlerinin transfer hareketliliği: Son durum ne?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddiaları Transfer Hattı'nda...

Beşiktaş performansıyla hayal kırıklığı yaratan Omar Colley ile yolları ayırmayı planlıyor. 31 yaiındaki stopere Arap Yarım Adası'ndan 4 milyon euroyu bulan teklifler olduğu belirtildi. (FANATİK)

10 numara arayışı süren Beşiktaş'ın sezonun bitmesiyle boşa çıkan Davy Klaasen'i renklerine bağlamak için harekete geçtiği belirtildi. (FANATİK)

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun'un Eyüpspor ile anlaşmaya yakın olduğu öne sürüldü. (FANATİK)

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın transferde önceliği Youssouf Fofana. (FANATİK)

Galatasaray, Roma'dan ayrılma ihtimali bulunan Zeki Çelik için harekete geçti. Milli sağ bek sarı-kırmızılı formayı giymeye yakın. (FANATİK)

Nottingham Forest ile sözleşmesi sona eren Cheikhou Kouyate, Trabzonspor'a önerildi. Futbolcunun boşta olması bordo-mavili ekibe imza atma ihtimalini güçlendiriyor. (FANATİK)

Beşiktaş ile adı anılan Stefan Savic için Trabzonspor devreye girebilir. Deneyimli stoperin siyah-beyazlılardan 5 milyon euro imza parası ve yıllık 4 milyon euro talep ettiği iddia edilmişti. (FANATİK)

Fenerbahçe'nin yıldız forveti Edin Dzeko'nun Suudi Arabistan'dan yıllık 20 milyon euroluk bir teklif aldığı iddia edildi. Bosna Hersekli santrfor için son karar Jose Mourinho'da. (FANATİK)

Fenerbahçe'nin Jose Mourinho'nun eski öğrencisi Joe Rodon için harekete geçtiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin Galli futbolcu ile masaya oturacağı konuşuluyor. (FANATİK)

Jose Mourinho'nun Barcelona'nın yıldızı Robert Lewandowski'yi Fenerbahçe'ye getirmek için devreye girmeye hazırlandığı belirtildi. (FOTOMAÇ)

Galatasaray, Manchester City forması giyen Mateo Kovacic'i renklerine bağlamak için İngiltere'ye çıkarma yapacak. (FOTOMAÇ)

Fenerbahçe, Atletico Madrid'in golcüsü Alvaro Morata'ya kancayı taktı. Sarı-lacivertliler, İspanyol santrfor için Atletico Madrid'in kapısını çalmaya hazırlanıyor. (FOTOMAÇ)

Galatasaray, West Ham United ile sözleşmesi sona eren sağ bek Ben Johnson ile masaya oturacak. (FOTOMAÇ)

ABD basınında çıkan haberlerde Minnesota'da forma giyen Hlongwane'e Trabzonspor'un talip olduğu öne sürüldü. (FOTOMAÇ)

Orta sahada Lucas Torreira'nın yanına iyi bir partner arayan Galatasaray, Leicester City ile sözleşmesi sona eren Wilfred Ndidi'nin şartlarını sordu. (FOTOMAÇ)

Fenerbahçe, Al Nassr forması gien Sadio Mane'nin kiralama imkanlarını inceliyor. Yüksek maaş talebinin karşılaşnması için formül arayan Fenerbahçe'nin gelecek hafta futbolcunun menajeriyle görüşme gerçekleştireceği iddia edildi. (SÖZCÜ)

Gabriel Paulista'yı kadrosuna katmaya hazırlanan Beşiktaş, Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren Mats Hummels'i de transfer için ikna etmeye çalışıyor. (SÖZCÜ)

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.