Sürpriz Doğum Günü

Sürpriz Doğum Günü

"Keçiören'in çocukları mutlu olsun" ilkesini düstur edinen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Van şehidi Özgür Kara'nın minik kızını ve 15 Temmuz şehidi Volkan Pilavcı'nın oğlunu  çat kapı ziyaret ederek sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

19 Mayıs 2016 yılında Van'da şehit olan Özgür Kara'nın 4 yaşına giren kızı Melis Kara'yı ve 15 Temmuz'da Külliye'de şehit olan Volkan Pilavcı'nın 7 yaşına giren oğlu Hikmet Kaan'ı isme özel yazılan doğum günü pastası ve hediyelerle çat kapı ev ziyaret eden Başkan Ak, mutlu günlerine tanıklık etti.

Eşi çatışmada şehit olduktan sonra 2 çocuğuyla birlikte Keçiören Pınarbaşı Mahallesine taşınan şehit Özgür Kara'nın eşi Pınar Kara (34) "Mustafa Ak'a çok teşekkür ediyoruz, kızımın doğum gününde bizi yalnız bırakmayıp hatırladığı için... Evimize gelip bizi mutlu etti. Kızımın doğum günü için hazırlıklarımızı yapmıştık. Başkanımız da gelince hep birlikte kutladık. " sözleriyle duygularını ifade etti.

Şehit Volkan Pilavcı'nın eşi Ümmügülsüm Pilavcı da Başkan Ak'ın ziyaretinden çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Çocuklarla sohbet eden Başkan Ak, "Onlar bu ülkenin bekası için canlarını ortaya koyan şehitlerimizin bize emaneti...  Bu mutlu günlerinde yanlarında olmak istedik. Kapısını çaldığımız her hane halkının teveccühünü kazandığımızı görmek bizler için büyük bir hediye..." ifadelerini kullandı.

Ak, çocukları mutlu etmenin önemine değinerek,  "Onlar sevildikçe, desteklendikçe çok daha başarılı olacaklar, bizler de geleceğimizi emin ellere emanet edeceğiz. Onları sevdiğimizi göstermek için bu özel günler birer vesile... Çat kapı ziyaretlerimizle doğum günü sevinçlerine ortak oluyor, onların hayal dünyalarını, beklentilerini görme şansı buluyoruz. Cenabı Allahtan hepsine uzun ömür, sağlık ve mutluluk diliyorum." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.