Survivor Dora kimdir, kaç yaşında? Dora nereli, ne iş yapıyor?

Survivor Dora kimdir, kaç yaşında? Dora nereli, ne iş yapıyor?

Survivor izleyen vatandaşlar Dora hakkında internette araştırma yapıyor. Peki, Survivor Dora kimdir, kaç yaşında? Dora nereli, ne iş yapıyor? İşte, Survivor Dora kimdir, kaç yaşında? Dora nereli, ne iş yapıyor? sorularının yanıtı...

Survivor All Star yarışmasına giren ve mavi takımda yer alan Dora, seyirciler tarafından araştırılıyor. Vatandaşlar, Survivor Dora kimdir, kaç yaşında? Dora nereli, ne iş yapıyor? sorularının yanıtını merak ediyor. Peki, Survivor Dora kimdir, kaç yaşında? Dora nereli, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

SURVİVOR DORA KİM? KAÇ YAŞINDA?

Survivor All Star yarışmasına yedeklerden katılan Dora'nın tam adı Uğurtan Dora'dır. Dora, 7 Kasım 1984 tarihinde İstanbul’un Şişli semtinde dünyaya gelmiştir.

2000’de Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olan Survivor Uğurtan Dora, 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’ni tamamladı. Survivor Uğurtan Dora, yüksek öğrenimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi'nde İktisat bölümünde yaptı.

Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yapan Dora, Yves Rocher’da 2013-2018 yılları arasında yönetici olarak görev aldı. 2000 yılında bu yana 50’dan fazla reklamda rol aldı.

Survivor Dora; su topu, jimnastik, kürek, basketbol ve fitness’la uğraştı. Öte yandan Dora’nın, ENKA – TOFAŞ - Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol geçmişi de bulunuyor. Uğurtan Dora, 2022 yılında Cevhere ile dünyaevine girmiştir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.