Survivor Dora kiminle evli? Dora'nın eşi kim? Cevhere kim, ne anlama geliyor, ne demek?

Survivor Dora kiminle evli? Dora'nın eşi kim? Cevhere kim, ne anlama geliyor, ne demek?

Survivor'a yedeklerden dahil olan Dora'nın kiminle evli olduğu araştırılıyor. Peki, Survivor Dora kiminle evli? Dora'nın eşi kim? Cevhere kim, ne anlama geliyor, ne demek?

Survivor All Star yarışmasına yedeklerden dahil olan ve mavi takımda yer alan Uğurtan Dora'nın eşi araştırılıyor. Survivor Dora kiminle evli? Dora'nın eşi kim? Cevhere kim, ne anlama geliyor, ne demek? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte, Survivor Dora kiminle evli? Dora'nın eşi kim? Cevhere kim, ne anlama geliyor, ne demek? sorularının yanıtı...

DORA KİMİNLE EVLİ? CEVHERE KİMDİR, NE DEMEK?

7 Kasım 1984 tarihinde İstanbul Şişli'de doğan Uğurtan Dora, Cevhere Konar ile 2022 yılında dünyaevine girmiştir. Cevhere kelimesi Arapça'da "öz, esas, temel" anlamında kullanılır.

Uğurtan Dora, 2000 yılında bu yana 50’dan fazla reklamda rol aldı. Survivor Dora; su topu, jimnastik, kürek, basketbol ve fitness’la uğraştı. Öte yandan Dora’nın, ENKA – TOFAŞ - Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol geçmişi de bulunuyor. Dora, 2021 yılında Survivor gönüllüler takımında yarışmıştır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.