Survivor’da Kırşehirli isim kadroya dahil ediliyor

Survivor’da Kırşehirli isim kadroya dahil ediliyor

TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor programında ilk defa bir Kırşehirli yarışacak. Ekranların sevilen programı Survivor'da gelişmeler sürüyor. Survivor'ın yedek yarışmacısı Kırşehirli Özlem Kolukırık’ın kim olduğu merak ediliyor.

TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor programında ilk defa bir Kırşehirli yarışacak. Ekranların sevilen programı Survivor'da gelişmeler sürüyor. Survivor'ın yedek yarışmacısı Kırşehirli Özlem Kolukırık’ın kim olduğu merak ediliyor. Kırşehirli Özlem Kolukırık ile ilgili detayları haberimizde derledik.

TV8'de Survivor heyecanı tam gaz sürüyor! İlk beş yedek yarışmacı ardından sezonun son yedekleri de kadroya katılıyor. Ada konseyinde gerçekleşen halk oylaması ile on isim arasından beş yarışmacı Survivor olma hayallerine yaklaşıyor.

Aslen Kırşehirli olan Özlem Kolukırık, Survivor 2023 yarışmasında on yedek yarışmacı arasında ada konseyine çıktı. Konseyde halk oylaması ile seçilen 5 isim ünlüler ve gönüllüler takımına gidecek.

Ilıcalı yedek yarışmacılar hakkında yaptığı duyuruda ise, ''Yarın akşam (26 Ocak) TV8'de 23:30'da ada hayatı ve sonrasında ada konseyi olacak. Yedekler konseye çıkacak. 24 saat çekimleri olacak. Oylama da konseyde olacak, kazanan ve kaybedenler de belli olacak. Buradan 5 yarışmacı dahil olacak.'' sözlerini kullanmıştı

Survivor 2023 Özlem Kolukırık kimdir?

Özlem Kolukırık kimdir? Ünlü sosyal medya fenomeni Özlem Kolukırık 6 Nisan 1999 doğumludur ve 22 yaşındadır.

İstanbul'da doğan ünlü sosyal medya fenomeni yaşamını İstanbul'da devam ettirmektedir.

Koç burcu olan ünlü sosyal medya fenomeni kahverengi gözlü ve kahverengi saçlıdır.

Instagram’da yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Özlem Kolukırık’ın 138 bin takipçisi bulunmaktadır.

Asıl mesleği avukatlık olan ünlü sosyal medya fenomeni Özlem Kolukırık, Survivor'da adada zor şartlara hazır olduğunu söyledi. Özlem Kolukırık birçok ülkeyi gezdiğini ama hiç Ekvator'a bu kadar yakın bir yerde bulunmadığını söyledi.

Aslen Kırşehirli olan Kolukırık, Selçuk Üniversitesi mezunudur.

Babası Asker olan Kolukırık, babasına avukat olmak için söz verdiğini bunu başardığını şimdi sıra kendi hayallerinde olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.