T.C. ANKARA VALİLİĞİ İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ TEBLİGAT İLANI

1- Tebliğ Çıkarma Merci : Çankaya Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman
Müdürlüğü
2- Tebliğ Olunacak Firma Adı ve Adresi : Ak Yörsan Süt ve Süt Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi(Başkent V.D.-0111149983)
3- Tebliğ Olunacak Evrakın Özeti : İzlenebilirlik

4- Tebliğin Konusu : Trabzon İl Müdürlüğü kontrol görevlileri tarafından, 26.01.2023 tarihinde Seyitahmet Mah. 3 Nolu Cad. No:4/1 Merkez Beşikdüzü - Trabzon adresindeki Yeşil Beşikdüzü Mandıra-Emin KARADENİZ adlı işletmede yapılan denetimde; TR46-2772 onay numaralı AK YÖRSAN Tam Yağlı Pastörize Krema (S.T.T:-, P.No:-) ürününden alınan numunenin Isparta Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünce yapılan analizler sonucunda ürünün "süt yağ harici yağ aranması" yönünden Türk Gıda Kodeksine uygun olmadığı tespit edilmiştir.
Numunesi alınan ürünün etiket bilgileri incelendiğinde; son tüketim tarihi, parti numarası, gıda işletmecisi unvan ve adresinin olmadığı tespit edilmiştir. Ayrıca GGBS'de yapılan sorgulamada TR46-2772 onay numarasına ait herhangi bir işletmeye rastlanılmamıştır.
Söz konusu ürün ile ilgili etiket bilgileri ve fatura evrakları incelendiğinde firmanızın üretici olarak görünmesi sebebiyle yasal süresi içinde ilgili ürünün izlenebilirlik kontrollerinin sağlanması amacıyla gerekli bilgi ve belgelerin bu yazının tebliğ tarihinden itibaren yasal süre olan 7 gün içerisinde Çankaya İlçe Tarım Orman Müdürlüğümüze göndermeniz gerekmektedir.
Yasal süre içerisinde gerekli bilgi ve belgelerin gönderilmemesi durumunda işyeriniz hakkında 5996 sayılı Kanun gereğince yasal işlem uygulanacaktır.
Konu gereği adı geçen işletmeye yukarıda yazılı adresine tebligat yapılamaması ve başka bir adresinin de tespit edilememesi nedeniyle ilanen tebligat yapılması gereği doğmuştur.
Bu nedenle 7201 sayılı Tebligat Kanununun 28. ve müteakip maddeleri ile Tebligat Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 52. maddesi uyarınca, bu ilanen tebligat son yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün sonunda tebligatın muhatabına tebliğ edilmiş sayılacağı hususu ilanen tebliğ olunur.




#ilangovtr BASIN NO: ILN01921297