T.C. ANKARA VALİLİĞİ İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ TEBLİGAT İLANI

1- Tebliğ Çıkarma Merci : Çankaya Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman
Müdürlüğü
2- Tebliğ Olunacak Firma Adı ve Adresi : Ak Yörsan Süt ve Süt Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi(Başkent V.D.-0111149983)

3- Tebliğ Olunacak Evrakın Özeti : İzlenebilirlik

4- Tebliğin Konusu : Konyaaltı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü kontrol görevlileri tarafından 23.05.2023 tarihinde "Ezo Yemekçilik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi-EzoYemek" unvanlı işletmede yapılan resmi kontrol sırasında TR-67-0079 işletme onay numaralı "Atraflar Gıda Tar. Hayvancılık İnşaat Taah. San. Tic. Ltd. Şti." unvanlı işletme tarafından üretildiği tespit edilen 07.04.2023 üretim tarihli, son tüketim tarihi ve parti numarası 27.10.2023 olan "Ak Yörsan Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri” ürününden alınan numunesinde yaptırılan "%nem/rutubet" analizi neticesinde; bahse konu ürünün Türk Gıda Kodeksine uygun olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu ürüne ait geriye dönük olarak yapılan izlenebilirlik kontrolünde tarihinde "Ezo Yemekçilik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi-EzoYemek" unvanlı işletmenin söz konusu ürüne ait ibraz etmiş olduğu faturası AYO2023000000017 numaralı fatura bilgileri incelendiğinde satıcı firma olarak işletmenizin unvanı ve vergi numarası bulunduğu tespit edilmiştir.
İzlenebilirliğin sağlanması amacıyla bu yazının tebliğ tarihinden itibaren yasal süre olan 7(yedi) gün içerisinde ürüne ait fatura, irsaliye v.b. evrakların İlçe Müdürlüğümüze ibraz edilmesi gerekmektedir. Belirtilen evrakların ibraz edilmemesi durumunda 5996 sayılı kanun kapsamında yasal işlem uygulanacaktır.
Bu nedenle 7201 sayılı Tebligat Kanununun 28. ve müteakip maddeleri ile Tebligat Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 52. maddesi uyarınca, bu ilanen tebligat son yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün sonunda tebligatın muhatabına tebliğ edilmiş sayılacağı hususu ilanen tebliğ olunur.

#ilangovtr BASIN NO: ILN01869348