T.C. ANKARA VALİLİĞİ İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ TEBLİGAT İLANI

1- Tebliğ Çıkarma Merci : Çankaya Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman
Müdürlüğü
2- Tebliğ Olunacak Firma Adı ve Adresi : Yeni A.G. Bilgisayar Kırtasiye Danışmanlık Makine Müh. İnş. Org. İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti. (Hitit V.D.-6620643519)

3- Tebliğ Olunacak Evrakın Özeti : İzlenebilirlik

4- Tebliğin Konusu : Etimesgut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü kontrol görevlileri tarafından 06.12.2023 tarihinde "Anadolu Köylü Pazarı- Hasan KIR" unvanlı işletmede yapılan resmi kontrol sırasında, işletmede satışa sunulmuş ‘’Dalyan Zeytinyağları Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı’’ adlı ürünün etiket bilgisinde TR-48-K-015717 işletme kayıt numarasının yer aldığı ancak Gıda Güvenliği Bilgi Sisteminde, belirtilen işletme kayıt numarasının Muğla adresli ‘’Ans Gıda Tur. İnş. Otopark Taah. Teks. Taş. San. Tic. A.Ş.’’ ünvanlı Köyceğiz Devlet Hastane Kantinine ait olduğu ve 27.08.2018 tarihinde pasif hale getirildiği tespit edilmiştir.
İlgili ürünün beyan edilmiş faturasında ‘’Çankaya Mah. Cinnah Cad. No:67/69 İç kapı No:5 Çankaya/ANKARA adresinde bulunan ‘’Yeni AG Bilgisayar Kırt. Teks. Dan. Makine Müh. İnş. Org. İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti.’’ ünvanlı işletmeden alındığı tespit edilmiş ve tarafımızdan izlenebilirliğin sağlanması talep edilmiştir. Ancak bahsi geçen adreste ve gerek Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı gerekse Ankara Ticaret Odasından gelen bilgilere istinaden yapılan kontrollerde bahsi geçen işletmenize ulaşılamamış ve izlenebilirlik sağlanamamıştır.
İzlenebilirliğin sağlanması amacıyla bu yazının tebliğ tarihinden itibaren yasal süre olan 7(yedi) gün içerisinde ürüne ait fatura, irsaliye v.b. evrakların İlçe Müdürlüğümüze ibraz edilmesi gerekmektedir. Belirtilen evrakların ibraz edilmemesi durumunda 5996 sayılı kanun kapsamında yasal işlem uygulanacaktır.
7201 sayılı Tebligat Kanununun 28. ve müteakip maddeleri ile Tebligat Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 52. maddesi uyarınca, bu ilanen tebligat son yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün sonunda tebligatın muhatabına tebliğ edilmiş sayılacağı hususu ilanen tebliğ olunur.

#ilangovtr BASIN NO: ILN01977130