Tabela kararı

Tabela kararı

ABD Büyükelçiliğinin bulunduğu Nevzat Tandoğan Caddesi’nin isminin Zeytin Dalı Caddesi olarak değiştirilmesine ilişkin yazı, bugün toplanacak Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısında oylanarak karara bağlanacak.

Bugün verilmesi beklenen karar sonrası numarataj ekipleri, yakında açıklanması beklenen bir tarihte, eski levhayı sökerek, yeni tabelayı takacak.Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, önceki gün ABD Büyükelçiliği'nin bulunduğu caddenin adının "Zeytin Dalı" olarak değiştirilmesine ilişkin teklifi imzaladığını duyurmuştu.

Tuna, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, ABD Büyükelçiliği'nin bulunduğu caddenin isminin değiştirilmesine ilişkin teklifi imzalarken çekilen fotoğrafını paylaşmıştı.Tuna, paylaşımında şunları kaydetmişti:"ABD Büyükelçiliği önünde bulunan Nevzat Tandoğan Caddesi'nin adını 'Zeytin Dalı' olarak değiştirmek için gerekli teklifi imzaladık. Bu akşam Ankara Büyükşehir Meclisimize başkanlık önergesini sunacağız. Hayırlı olsun, aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun."

HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.