Taha Duymaz öldü mü? Fenomen Taha Duymaz kurtarıldı mı?

Taha Duymaz öldü mü? Fenomen Taha Duymaz kurtarıldı mı?

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz öldü mü? Hatay’daki depremde ailesiyle birlikte enkaz altında kaldığı belirtilen Taha Duymaz hakkındaki son dakika bilgileri haberimizde:

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz öldü mü? Hatay’daki depremde ailesiyle birlikte enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz hakkındaki son dakika bilgileri haberimizde:

Sosyal medyada yayınladığı yemek videolarıyla ünlenen ve ciddi bir takipçi sayısına ulaşan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz öldü mü sorusunun cevabı şarkıcı Derya Uluğ'dan geldi.

taha-duymaz-bulundu-mu-ablasi-aciklama.jpg

ABLASINDAN GÖZYAŞILI AÇIKLAMA

Hatay'da ailesiyle enkaz altında kaldığı bildirilen Taha Duymaz bulundu mu sorusuna ablası Instagram hesabından yaptığı paylaşımla cevap vermiş, gözyaşları içinde açıklama yapan ablası Semiha Duymaz, Taha Duymaz ve diğer aile üyelerinden halen haber alamadıklarını belirterek, yardım istemişti.

Saatlerdir annesi ve kardeşine ulaşamadıklarını söyleyen abla Semiha Duymaz, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda gözyaşları içinde yardım çağrısında bulunmuştu.

taha-duymaz-bulundu-mu.jpg

DERYA ULUĞ'DAN AÇIKLAMA

Taha Duymaz öldü mü sorusuna son dakika cevabı ise şarkıcı Derya Uluğ'dan geldi. Depremin ardından bölgedeki vatandaş için çalışmalar yapan şarkıcı Derya Uluğ, sosyal medya hesabından Taha Duymaz'ın olduğu binanın üzerine bir bina daha yıkıldığını ve büyük vinçlere ihtiyaç duyulduğunu açıkladı.

Sabaha karşı bir video yayınlayan Uluğ, "Biz şu an Taha Duymaz ile ilgili bilgi vermek istedik size. Mustafa Burak'la konuşuyor. Biz oraya vinç ve operatör yönlendirdik" dedi.

CZN BURAK DA ORADA

Konuyla ilgili iş adamı Mustafa Akan ise "Taha Duymaz'ın olduğu binanın üzerinde bir bina daha varmış. CZN Burak orada zaten. İrtibata geçtik. Bir binayı kaldırırken diğerinin tutulması lazım. Vinç bekliyoruz. İnşallah olacak. Saat 8-9 gibi. Vinçler gelecek" bilgilerini verdi.

Şarkıcı Derya Uluğ son paylaşımında da "Bu binada, Taha Duymaz'ın kendisi, kardeşi Melek Duymaz ve Umut Duymaz, halası, eniştesi ve komşuları var. Herkesten yardım istiyorum. Taha'nın olduğu enkaza AFAD geldi, çalışma başladı arkadaşlar. Şu an gelen kesin ve et bilgi. Orda zorlu bir süreç var. Dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.