Taklitman Kahramankazan’ı kırdı geçirdi

Taklitman Kahramankazan’ı kırdı geçirdi

Yaptığı Aziz Yıldırım taklidi ile Serhat Oğuz’u arayarak ona Kahramankazan Bocce takımı ile alakalı görüşmek istediğini söyleyen Taklitman lakaplı Mehmet Dindar, yaptığı ustaca taklit ile Belediye Başkanı'nı hem şaşırttı hem güldürdü.

Kahramankazan'da unutulmaz bir gün geçiren Taklitman, Serhat Oğuz ile birlikte ilçeyi keşfe çıktı. Keşif sırasında Serhat Oğuz’un senin yolun buralara neden düştü sorusuna ise “Kahramanlık destanının yazıldığı yer Kahramankazan ben de bu sebeple gelmek hem de sizi ziyaret etmek istedim” dedi.

Serhat Oğuz ile birlikte ilçe turuna çıkan Taklitman, ilçenin tarihi ve yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler aldı. Taklitman’in Kahramankazan’daki ilk durağı Engelsiz Kafe olurken burada çalışan özel bireylerle bir araya geldi. Engelsiz Kafe çalışanlarına da çeşitli şakalar yaparak, taklitleriyle güldürdü. İlçe turuna devam eden Başkan Oğuz ve Taklitman, daha sonra Kahramankazan’a kazandırılan Mahalle Kültür Evleri’ni ziyaret ederek kursiyerlerle ve öğrencilerle buluştu. Buradaki ziyaretlerinde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Taklitman öğrencilerle keyifli vakit geçirdi.

habericitaklitman.jpg

"ŞAKALANDIK"

İlk telefon geldiğinde şakalandığını anlamadığını ifade eden Başkan Oğuz, “İlk telefonu elime aldığımda durumu anlayamadım. Spora bunca hizmet bir ismin Aziz Yıldırım’ın sesini duymak ve bizimle spor hakkında görüşmek istemesi çok hoşuma gitti. Her zaman ağırlamak istediğimizi söylediğim anda kapıdan içeri girince anladım ki, şakalandık. Taklitman’i takip ediyorum, yaptığı şakalara bayılıyorum. Hep izliyordum, bu kez ben şakalandım. Kendisine ilçemizi gezdirdik, yaptığımız çalışmalardan bahsettik. Sevgili Mehmet Dindar’ı namı diğer Taklitman’ı her zaman ilçemizde ağırlamaktan gurur duyarız. Kendisine ilçemize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.