Taksiyi gasbedip depremden kaçarken Ankara’da yakalandı

Taksiyi gasbedip depremden kaçarken Ankara’da yakalandı

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan depreme Adana’da yakalandıktan sonra anlaşma sağladığı taksi ile Ankara’ya gelen Irak uyruklu N.A.M.H., taksi şoförünü önce darp etti sonra taksiyi gasp etti.

Yaşanılan depremlerden taksi ile kaçan Irak uyruklu N.A.M.H., ticari taksiyi şoförünü etkisiz hale getirip gasp ettikten sonra ticari taksi ile kaçmaya çalıştı. N.A.M.H., polisten kaçarken kaza yapınca yakalandı.

Adana'da bulunan Irak uyruklu N.A.M.H., Kahramanmaraş depreminden etkilenince, Ankara'ya gitmek üzere 01 T O127 plakalı ticari taksi şoförü ile anlaşma yaptı. N.A.M.H., Ankara'ya geldiğinde taksi sürücüsünü etkisiz hale getirdi ve aracı gasp etti. Şüpheli taksi ile kaçarken, sürücünün şikayeti üzerine polis ekipleri şüphelinin peşini bırakmadı. Keçiören ilçesinde şüphelinin bulunduğu taksiyi tespit eden polis ekibi, 'dur' uyarısında bulundu. N.A.M.H., 'dur' ikazına uymayarak kaçmaya çalıştı. Takip sırasında Kuzey Ankara TOKİ bloklarının bulunduğu Güzelyurt Caddesi'nde seyir halindeyken N.A.M.H.'nin direksiyon hakimiyetini kaybettiği taksi, parkta ağaca çaptıktan sonra süs havuzuna düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan Irak uyruklu şüpheliyi Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Polis olayla ilgili çalışmalarına başladı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.